Влогър сподели забавно видео, в което сменя гумите на Tesla

...
Влогър сподели забавно видео, в което сменя гумите на Tesla
Коментари Харесай

Влогър прикрепи огромни гуми към Tesla Model 3

Влогър показа занимателно видео, в което сменя гумите на Tesla Model 3 и слага 3-метрови гуми от бъги. Резултатите са… необикновено странни. Той даже съумява да преобърне колата и да я подкара наобратно.

Ако не сте попадали на канала WhistlinDiesel в YouTube, то сте пропуснали страхотни безвъзмездни екшън комедии. Каналът започва през 2015 година, само че бързо набира известност поради странното си наличие. Преди няколко месеца влогърът Коди Детуилър показва резултата от ръководството на хеликоптер на закрито. Това би трябвало да ви дава визия за шантавите видеоклипове, които качва.

По-добра ли е новата Tesla?

Детуилър споделя при започване на видеото си, че всички производители на коли се надпреварват да създават електрически коли. Той счита, че това някаква завладяваща технология, която се развива с всеки минал ден и неговото предпочитание е да я тества.

Няма по-добър електромобил за тест от Tesla на Илон Мъск, който направи рекордни продажби на голям брой пазари. Вместо да го тества за устойчивост или за скорост, Детуилър употребява свои остарели елементи, с цел да види транспортното средство в една нова светлина. Освен това, желае да ревизира някои от изказванията на производителите на Tesla.

Например, електрическите коли не замърсяват природата. Важно е обаче електричеството да се генерира от възобновим източник, с цел да бъде в действителност екологично. Това е нещо, за което доста малко производители на коли приказват. По средата на видеото Детуилър стига до най-интересната част – премахването на стандартните гуми на Tesla и замяната им с такива от бъги. Ако сте гледали предходни клипове в канала, ще забележите, че Детуилър е тествал тази идея и върху други коли преди. Така че това не е нещо извънредно за него.

Освен да премине през Ferrari, това, което съумява да направи за първи път, е да обърне автомобила и да го кара с главата надолу. Именно това са най-забавните минути от видеоклипа преди той да реши да обърне колата и да кара още веднъж по естествен метод своята модифицирана Tesla.

Във видеоклипа не се прецизира дали наличието е спонсорирано от Tesla. Предполага се, че това е просто концепция на влогъра, който желае да тества концепцията си върху електромобил. Досега сме виждали разнообразни и забавни модификации на модели Tesla, които вършат колите в действителност по-бързи и по-добри. За първи път обаче се натъкваме на нещо сходно – не можем да определим дали колата по този метод е по-добра за потребителите, само че сигурно се забавлявахме и гледахме с интерес Детуилър.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР