Влизайки в политиката, моята цел е борба с корупцията. Излезе

...
Влизайки в политиката, моята цел е борба с корупцията. Излезе
Коментари Харесай

Депутат от ПП с разкрития за корупция при колегите си Петков, Василев и Лорер

„ Влизайки в политиката, моята цел е битка с корупцията. Излезе информация, че някогашна компания на Деница Симеонова, лидер на листата на обединението „ Продължаваме промяната - Демократична България “ във Враца, е получила държавно финансиране по един от фондовете “, съобщи Георги Георгиев от Политическа партия.

За идните избори на 2 април Георгиев се опълчи на решението на обединението да издигне още веднъж Деница Симеонова като лидер във Враца.

„ Оказа се, че историята има по-ранно начало. Когато идва служебното държавно управление през 2021 година, Деница Симеонова става шеф на кабинета на министъра на финансите Асен Василев. Това е значима позиция. През това време върви процедура по кандидатстване и утвърждение на някогашната нейна компания, която е на сестра ѝ. Фондът на фондовете тогава е бил под подчинението на министъра на финансите “, добави Георгиев.

„ Деница е известна с това, че кръсти Кирил Петков „ Просто Киро “. Второто, с което е известна, е това нейно финансиране. Водачът на листата е човек, който би трябвало да покаже качества. Няма по какъв начин този път да застана зад нея, тъй като за мен, тя е знак на корупцията “, акцентира той.

„ В Политическа партия се случиха неща, с които не бях склонен. Аз се надявах, че по този начин ще се развият нещата, тъй като не виждах по какъв начин ще продължа в „ Промяната “. Не ми харесва спектакъл за пред света “, сподели още Георги Георгиев.

„ Сега е време за осмисляне и време за отмора “, заключи той. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР