Влизайки в Къщата на „ВИП Брадър“, Папи Ханс определи себе

...
Влизайки в Къщата на „ВИП Брадър“, Папи Ханс определи себе
Коментари Харесай

Супер Палав! Папи Ханс Не Можел Без Тройки, Особено Ако…

Влизайки в Къщата на „ВИП Брадър“, Папи Ханс дефинира себе си като свенлив и стеснителен, само че в действителност поетът имал много развинтена полова фикция и бил супер своеволен в леглото.

Авторът на „Кекс“ обожавал тройките и постоянно канел в дома си следващата другарка манекенка, певица или писателка, както и някоя друга по-разкрепостена дама и устройвал бурни секс купони, настояват осведомени.

„Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата“, изповядва се превъртелият публицист.Палавникът харесвал, до момента в който едната му прави фелацио, другата да изследва с палавото си езиче ушите му и зърната на гърдите му.

Според клюката в екзотичния му пърформанс от време на време вместо две дами, взели участие мъж и жена, което още повече възбуждало Папи Ханс, твърди „Уикенд“. Синът на поетесата Кристин Димитрова и на литературния критик и преводач Владимир Трендафилов, достигал до оргазъм даже единствено като следил по какъв начин сътрудниците в тройната игра се любуват един на друго.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР