Влизаш в едно място, което е страшно просторно. Не очаквах

...
Влизаш в едно място, което е страшно просторно. Не очаквах
Коментари Харесай

От тайния луксозен апартамент в болница “Лозенец“ било изнасяно обзавеждане

" Влизаш в едно място, което е ужасно пространно. Не чаках да има пет стаи и два санитарни възела. Обзавеждането беше нищожно, тъй като съгласно лекарите някаква част - може би немалка, е била изнесена ", по този начин разказа мистериозния апартамент в болница " Лозенец "  Михаела Карабельова.
Прочетете още
Скандал раздруса някогашната държавна болница „ Лозенец ”. Кадри разкриваха мистериозно жилище призрак, което се намира на територията на здравното заведение. То е обзаведено скъпо и досега е било под ключ.

Сегашното управление на лечебното заведение разгласи, че не е ясно по кое време и от кого е издигнато и обзаведено първокласното помещение, както и за каква цел се е употребило. Според тях жилището няма документи.

Бившият и дълготраен шеф на болничното заведение проф. Любомир Спасов изясни, че знае за този апартамент, само че акцентира, че в него не са вложени пари нито на болничното заведение, нито на Медицинския факултет към Софийския университет.

Михаела Карабельова изясни, че в този момент мястото стои по този начин, както е оставено. „ По всичко проличава, че там е имало живот. В мивката имаше съдове, чаши от кафе, от които си личеше, че са употребявани. Имаше кутии с пури и алкохол, както и цялостни бутилки ”, описа тя. 

Прокуратурата към този момент ревизира длъжностно заграбване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР