Влизането в ще бъде разрешено само за ваксинирани срещу COVID-19

...
Влизането в ще бъде разрешено само за ваксинирани срещу COVID-19
Коментари Харесай

Австрия въведе нови правила за влизане в страната

Влизането в ще бъде позволено единствено за имунизирани против COVID-19 и възстановили се от инфекцията, като тези категории хора би трябвало да показват негативен PCR тест за ковид. Това оповестиха от Министерството на външните работи на страната.

“От 20 декември за от всички страни се вкарва наложителното предписание „ 2P+ “ (ваксинирани, преболедували и с PCR тест). Изключение от правилото се прави за имунизирани с бустърна доза ваксина, бременни дами с противопоказания за ваксина, директни пасажери, учащи се и за пътешестване до работа в интернационалните организации. За да влязат в страната те ще се нуждаят само от негативен резултат от тест за ковид, предава " Дер Щандарт ".
свързани новини4545на 18.12.2021
Гражданите на и останалата част от Европейския съюз, които не са били имунизирани или не са преболедували ковид, би трябвало да преминат през електронна регистрация и да съблюдават 10-дневна карантина. Тя може да бъде прекъсната на петия ден, в случай че показват негативен PCR тест.

Австрийското здравно министерство изясни, че се вкарват ограничавания, с цел да се предотврати разпространяването на новия вид на ковид Омикрон. Срокът на годност на PCR теста за не би трябвало да надвишава 72 часа.

Ангола, Замбия и Малави са добавени към листата на страните, където се популяризират рискови разновидности на ковид. Кацането на пътнически самолети от тези страни е неразрешено, оповестиха още от Министерството на здравеопазването.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР