Влизането в дългове е лесно и може да се случи

...
Влизането в дългове е лесно и може да се случи
Коментари Харесай

5 важни факта, които трябва да знаете за уреждането на дългове, според експерти

Влизането в задължения е елементарно и може да се случи в момент на око. Често срещани аргументи за задлъжняване са заплащането на непредвиден разход, загуба на приход или неприятен избор на разноски.

Ако носите повече задължения, в сравнение с ви е комфортно, не сте сами. Според изследване на Northwestern Mutual 35% от американците имат или най-високото си равнище на дълг, или покрай него. Средното равнище на персонален дълг, без да се включват ипотеките, е 21 000 $.

Въпреки че задлъжняването е елементарно, излизането от дълга може да бъде предизвикателство и даже непостижимо. Заеми за консолидиране на задължения, кредитни карти за прекачване на салдо с 0% ГПР, кредитни съвещания и проекти за ръководство на дълга са варианти, които можете да обмислите, в случай че сте изправени пред неизпълним дълг.

Уреждането на дълга е друга опция, която да обмислите, в случай че проучвате способи да управлявате дълга си. Има доста неправилни схващания за това по какъв начин работи уреждането на задължения, само че е значимо да знаете обстоятелствата, преди да продължите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР