Влизането на Тита в поп-фолка беше неочаквано за нас, но

...
Влизането на Тита в поп-фолка беше неочаквано за нас, но
Коментари Харесай

Хейтъри погнаха Тита заради секси колежка, тя им се... надупи!

Влизането на Тита в поп-фолка беше ненадейно за нас, само че прекомерно дълго чакано събитие за певицата. В изявление преди време показа, че е имало вечери, в които с неспокойствие е приключвала участията си, с цел да отиде на чалга клуб.

Е, фантазията ѝ е действителност, само че надали е очаквала реакцията на хората да бъде такава. След слабия резултат на " Ядове " Тита реши да заложи на взаимно парче с друга " мигрирала " в поп-фолка - Биляниш. И... резултатът е същият!

Виж още: Виктор наруши мълчанието! Старият Ерген разяснява новия, задава ли се омраза?! 

" А толкоз те харесвах, както и песните ти. Спри с чалгата ", " Вие една рационална ария ще направителствате ли ", " Доста глупава ария ", " Предишните ти дуети бяха мноооого по-добри. Този е боза ", пишат ѝ във връзка " Шок ", както се споделя въпросната ария.

Но пука ли ѝ на Тита? Твърдо и изрично не. Певицата към този момент нито трие хейт мненията, нито дава отговор. Вместо това Хриската се пусна прекомерно горещи фотоси от пространството към басейна на някакъв хотел (или най-малко по този начин си представяме):

Виж още: Захар, алкохол, чипс: Алекс Богданска и тайната ѝ за... намаляване! 

Под фотосите Тита е поставила емоджи на термометър и в действителност я разбираме. То, откъдето и влезеш, където и да излезеш, все горещина. Но желаеме да обърнем внимание на последната:

 https://www.instagram.com/hrisistar/

Daaamn, girl! Впечатляващ...ъгъл! Браво и на фотографа, който и да е той. 

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР