Влизаме в мандата на 50-ото Народно събрание с един голям

...
Влизаме в мандата на 50-ото Народно събрание с един голям
Коментари Харесай

БСП: За да излезем от кризата са нужни усилията на всички партии

Влизаме в мандата на 50-ото Народно заседание с един огромен дълг. Дълг, трупан от всички нас, които сме в политиката през последните години. Той е към обществото, и към страната. Политиката се трансформира в източник на рецесии и спорове, а тя изконно е средство за осъществяване на хрумвания за развиването на обществото и страната. Това съобщи от трибуната на новия парламент краткотрайно изпълняващият функционалностите на ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

" Политиката се изолира от народа. Направихме я територия, непокътната за определени. Превърна се в план. Останахме безучастни отвън публичния контракт милиони българи, които не гласоподават - от 6,5 млн. български жители в изборните описи, правото си на глас упражниха по-малко от 1/3. И в случай че след тези няколко месеца отидем на нови избори, тази наклонност няма да се промени. И с тази действителност би трябвало да е наясно всеки един, който е тук и заема депутатската си банка. И тя би трябвало да е претекста за обръщането на мисленето в дейностите. За да излезем от кризисността, са нужни напъните на всички в тази зала, на всички дружно ", акцентира Зафиров.

Няма да чертаем разграничителни линии, само че и няма да поддържаме кабинет без нова поръчка за ръководство, добави той.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР