Влизаме в малките улички да ги оправим!- чуете ли някой

...
Влизаме в малките улички да ги оправим!- чуете ли някой
Коментари Харесай

Изборите идат, може и да я запълнят най-сетне! Дупките във Варна пак станаха партийни

" Влизаме в дребните улички да ги оправим! " - чуете ли някой кмет да разгласи това, значи локалните избори наближават. Това предписание важи с особена мощ за Варна, където може да се наливат милиони в инфраструктура, само че дупките в асфалта не престават да са ежедневен проблем за хиляди водачи.

От опит варненци са разкрили, че най-бързият метод да бъде закърпена една дупка е тя да стане " партийна " или " кметска ". Тоест, да бъде оградена с багра и до нея да бъде изписано името на ръководещите (в този случай правописната неточност в името на партия ГЕРБ е по-скоро нарочна). 



Обозначаването по този метод на разрушените сектори в варненската пътна мрежа датира от последния мандат на предния кмет, Кирил Йорданов, в който той беше определен и ръководи с ГЕРБ. Заради тази композиция през 2013-а най-масовите митинги, които Варна е виждала, бяха както поради скандалните сметки за ток, по този начин и поради ужасното положение на улиците. Оказва се, че през днешния ден, при ръководството на Иван Портних, който употребява извънредно по-голям запас, обезпечен и от страната, и от фондовете на Европейски Съюз, проблемите остават идентични. 



Конкретната дупка е на пътя към здравно заведение - общинското ДКЦ 4. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Пешо от Виница (преди 11 секунди) Рейтинг: 25881 | Одобрение: 11891 Оххххх, в случай че би трябвало да обграждаме  по този начин всяка дупка по дребните улички, то ще ни би трябвало завода за бои да работи само за Варна....?!  8-) Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР