Влизаме в един безкраен финал на модела, в който никой

...
Влизаме в един безкраен финал на модела, в който никой
Коментари Харесай

Делийски: Най-голямата партия се държи като прелъстена и изоставена от народа си

 Влизаме в един безконечен край на модела, в който никой не желае да поеме отговорността за началото на новия политически развой. Това разяснява в изявление за БНР политологът и академични учител Страхил Делийски.

" Усещането, че политиците играят игра, която е забавна за тях, а не за всички ни, е чувство, което няма по какъв начин да върне доверието в политическия развой в страната и това е голям проблем ", посочи Делийски в предаването " Преди всички “. По думите му всеки като че ли се пробва да играе своята игра в границите на една затворена система.

ГЕРБ няма да излезе от режима " Моля, другарко, те желаят да ме бият и не ме обичат “, счита анализаторът.

" Най-голямата партия се държи като прелъстена и изоставена от народа си и от останалите – необичайно държание, леко истерично на моменти, без значение от това кой изиграва нервността. “

До през днешния ден ГЕРБ не схванаха, че в пропорционалната система не е значимо, че си спечелил най-вече, а какъв брой си спечелил на фона на останалите и дали ще успееш да съставиш държавно управление, добави Страхил Делийски.

Почти всички партии към момента са в предизборна акция, тъй като евентуално настройката е, че ще влизаме в нови избори. Това го виждаме при всички, уточни политологът.

" С хипотезата, че това Народно заседание не е от тук, то е за малко, както се споделя. “

Политическият хайлайф е предназначен да ръководи, а не да забавлява. Ние го разбираме, само че и политическият хайлайф би трябвало да го разбере, акцентира Делийски.

" Тук няма място нито за мусене, нито за мусене, нито за кой знае какъв брой доста шегички и закачки. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР