Влияят ли храните на поведението ни? Едни и същи храни

...
Влияят ли храните на поведението ни? Едни и същи храни
Коментари Харесай

Пълнеене и отслабване според зодиите

Влияят ли храните на държанието ни? Едни и същи храни еднообразно ли са желани от другите хора? Как се отразяват на тонуса и настроението ни другите ястия?

И най-важното – можем ли чрез верен асортимент на това, което консумираме, да реализираме повече наслаждение, без да се отрази неприятно на фигурата ни?

Преди да дам отговор на тези въпроси, считам за подходящо да поясня с какво се свързват другите планети в хороскопа. Добре е да се регистрира действителността, че хората са прекомерно разнообразни съгласно структурата си. Или, казано по различен метод, хората се раждат с избрани настройки и предразположения.

Това обаче не значи непосредствено, че някои са склонни да напълняват, а други не. Мисля, че по-точно е да се счита, че някои хора си доставят удоволствия по-лесно и за тях като че ли ролята на храната е по-малка, а други по една или друга причина не изпитват задоволително приятни страсти и компенсират с храната.

Нека да не забравяме, че индивидът си обезпечава хормоните на щастието главно посредством храната.

Слабото тегло постоянно демонстрира по-високо равнище на автоагресия и по тази причина е уместно да се потърси метод за разтоварване на съпровождащото я възприятие за виновност.

Слънцето в хороскопа и храните

В взаимозависимост от зодията, а още по-точно – от разположението на Слънцето в хороскопа, може да се направи извод по какъв начин съответният човек разпределя силата си.

Слънцето е като микропроцесор, който направлява в разнообразни направления наличните запаси. Слънцето не пести сила, тъй като символното му значение е да свети и да раздава.

Не се сърдете на вашата зодия, в случай че трупате тлъстинки, само че в случай че сте прекомерно слаби, е време да се замислите по какъв начин да пестите силата си и да потиснете малко Слънцето в хороскопа си.

Овен

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , вашето Слънце ще е главният ви асистент да свалите ненужните килограми.

Това, че трупате върху себе си, е по-скоро резултат от неналичието ви на изяви. Обичате да командвате и да сте водачи и в случай че по някакви аргументи това не се получи, надали ще изпитвате нужното наслаждение от живота.

Истината е, че спортът ще ви се отрази добре, само че единствено частично. Най-добре е да откриете своята зона, в която да приложите своя лидерски капацитет.

При вас евентуално става дума за нехармонично изложение на експанзията и несъмнено изпитвате огромно възприятие на виновност. Което, с цел да заглушите, а с него и лидерския си капацитет, покривате с непотребна маса.

Рецептата: Лютите чушки, черният пипер и всички пикантни храни ще задействат вашата експанзия. Ще я насочат на открито и ще ви създадат по-малко въздържани. Това ще ви опълчи на другите, само че и ще задейства нуждата да се докажете.

Тогава вашето Слънце ще ви стане сътрудник и ще потърси сила от ненужно насъбраното, с цел да отговори на желанието ви да блестите като водачи.

Може да си помогнете още повече, като намалите тревогата, идваща от несьзнаваната ви виновност. Избирайте вегетарианско меню, с цел да не се възприемате като хищници. Не забравяйте, че Овенът се храни с трева, а не с месо.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , вашето Слънце няма да ви помогне, дори ще се наложи да го потиснете малко, с цел да качите някое друго килце.

Най-вероятно при вас става дума за прекомерно мощно предпочитание да контролирате и да огрявате на всички места.

Рецептата: Най-важно е да се храните повече, и то не поради калориите, а тъй като след хранене организмът е благоразположен към леност и сън.

Онези храни, които изискват повече сила за преправка, са подобаващи за вас. Такива са месото, фасулът, мазнините и сирената.

За вас е добре да разнообразите менюто си с малко алкохол, който ще ограничи устрема ви за надзор.

Изобщо намерете повече работа за вашето Слънце в тялото си, с цел да може то да построява, а не да изразходва.

Телец

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , вашето Слънце ще е същински Помощник. За да го активирате, му позволете да насочи силата си към печеленето на пари или към правенето на повече секс.

Ако не си доставяте позитивни прекарвания по този метод, то лакомията ви ще се ускорява и резултатите ще личат на кантара.

При вас най-вероятно става въпрос за подозрения в личната си прелест и съблазън или в несъзнателното ви отвращение да печелите пари.

Рецептата: Добре е да се насочите към разделното хранене и по този начин да си осигурите два разнообразни интервала във вашето ежедневие. Не е наложително да броите калориите, а единствено да образувате цикличност.

Така Слънцето ви ще се хармонизира и ще разпредели силата ви в две направления – към печелене на пари и към половите удоволствия. Оптимално е денем да се храните с въглехидрати, а вечер с протеинови храни.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , вашето Слънце би трябвало да се потисне. Очевидно в този случай сте презадоволени от нещата, които са скъпи за вас — секс и пари, и си коства да се лишите от една част.

Помислете дали не сте станали прекомерно огромни скъперници и обмислете опциите за щедрост. Това ще ви помогне да накарате вашето Слънце да работи в подобаваща посока, а точно да натрупате малко повече маса.

Рецептата: Разширете менюто си, като добавите повече шоколад и плодове. Колкото са по-сладки, толкоз по- добре. Гроздето, черешите, фурмите и бананите са идеални за вас.

Близнаци

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете, вашето Слънце ще ви помогне да разградите непотребното. В този случай евентуално става въпрос за някаква самотност.

Липсата на удоволствия от общуването и говоренето са заместени с храната, която се е трансформирала в главен източник за набиране на хормоните на щастието.

Не се оставяйте без жизненоважните за вас контакти и в случай че би трябвало, се запишете на някой учебен курс. Накарайте вашето Слънце да извлече сила от запасите ви и да я пренасочи за решаването на разнообразни задания.

Рецептата: Включете в менюто си повече витамин С, който можете да си набавите от цитрусовите плодове, шипките и касиса. Заложете на въглехидратите в пълнозърнестия самун, който ще ви засища, само че бързо ще се разгражда.

Не е съдбовно, в случай че вместо обяд, изядете един шоколад. Главното е да не преяждате, с цел да имате предпочитание да поддържате връзка и да участвате интензивно в диалозите.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , е належащо да потиснете вашето Сльнце. При вас най-вероятно става въпрос за прекомерно високо равнище на вербална експанзия и си коства да нападате по-малко.

Не забравяйте, че във вицовете и шегите постоянно е налице затулен метод да нараниш някого. За да ви помогне вашето Слънце, го насочете към създаване и скулптуриране.

Рецептата: Ограничете въглехидратите, прибавете в менюто си повече риба. Млякото е идеална храна за вас и в случай че желаете да качите повече, заменете захарта с мед.

Бирената квас ще ви обезпечи доста бързо смяна в метаболизма и елементарно ще измените тежестта си.

Рак

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , вашето Слънце може да ви помогне да отстраните непотребните килограми. Най-вероятно при вас става въпрос за липса на сигурност.

Може да сте прекомерно загрижени за утрешния ден и заради това да нямате предпочитание да се грижите за другите. Ето за какво е подходящо да осигурите поле за изява на вашето Слънце.

Може да се погрижите за настоящите проблеми на децата си, да подредите жилището си по този начин, както постоянно сте мечтали, и най-важното, да не се лишавате от комфорт сега.

Няма какво толкоз да мислите за бъдещето, когато ще би трябвало да мислите за бръчки и проблеми, които в този момент не са настоящи.

Рецептата: Спрете да се запасявате и да се храните като за последно. Опитайте се да си образувате изискан усет и не правете взаимни отстъпки, като се храните с неща, които не са приготвени съвършено.

По-добре една шоколадова торта, приготвена от занаятчия, в сравнение с каквото и да е, приготвено от аматьор. Намалете в менюто си подправките и всичко, което пречи да се долавят другите нюанси на храните.

Белите меса и плодовете са по-подходящи от полуфабрикатите и готовите десерти. Няма за какво да обърквате усета на чая и кафето със захар или сметана.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , вашето Слънце би трябвало да се потисне. При вас най-вероятно става въпрос за липса на предпочитание да се забавлявате в този момент и прекалено много сте привързани към предишното.

Няма за какво да страдате по това, което към този момент е било, защото машина на времето още няма. Нежеланието ви да се изявите в този момент и носталгията поемат цялата ви сила.

Всичко, което е нужно да извършите, е да пренасочите силата си към бъдещето и да си осигурите нужните ресурси.

Рецептата: Завишете количеството на млякото и млечните артикули в менюто си. По-тлъстите меса, беконът и сушените деликатеси ще ангажират вниманието на Слънцето ви и елементарно можете да измените тежестта си.

Не забравяйте, че няма нищо нездравословно в маслото и сметаната и са доста по-подходящи, в сравнение с маргаринът. Не вкусвайте салата без зехтин, който, както всяка лой, извлича всички потребни съставки от зеленчуците.

Лъв

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , накарайте вашето Слънце да свети, където би трябвало. При вас най-вероятно става въпрос за недостиг в прочувствената сфера и по тази причина компенсирате удоволствията с огромен вкус.

Имате потребност да сте в центъра на вниманието и да изглеждате значимо. Ако това не се получи, ще натрупвате задоволително, с цел да респектирате близките, в случай че не с друго, то най-малко с килограмите си.

Няма по какъв начин да не притежавате гений или да не умеете да печелите непознатите благосклонности. Ето за какво, би трябвало да накарате вашето Слънце да насочи силата ви в тази посока.

Рецептата: Ограничете от менюто си храната, която не смятате за “царска “. Няма за какво да консумирате храни, които не са подобаващи за изящния ви усет. Те не биха ви свършили работа, с изключение на да ви припомнят за грешките.

Добре е, в случай че на трапезата ви участват пъстърва, сьомга, охладено месо. Добре е да избягвате ориз, самун, алкохол, като се изключи алено вино. Тестените произведения и смесените ястия са напряко противопоказни.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , би трябвало да потиснете вашето Слънце. При вас най-вероятно става въпрос за неволен укор към случките ви или към властната ви природа.

Няма за какво да се отказвате от тези качества, само че можете и да ги заобичате. Това ще стане в случай че засилите присъщото си достойнство и позволите на подчинените си също да бъркат от време на време.

Рецептата: На вашата софра може да участва всичко без ограничаване, само че е добре да консумирате по-малко месо и повече яйца. Хайвер, скариди, бульони и супи ще контролират в подобаваща посока метаболизма ви.

Не пропускайте да се храните най-малко три пъти на ден. Количеството не е толкоз значимо, колкото разнообразието.

Дева

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , накарайте вашето Слънце да проработи. Осигурете си задоволително книги за четене и работа за извършване. Така елементарно ще забравите за яденето.

При вас най-вероятно става въпрос за меланхолия и боязън да не би да останете гладни. Няма за какво да си мислите, че храната ще ви направи по-силни или ще ви защищити от заболяване.

Най-лесно ще отстраните ненужните килограми, в случай че си намерите спомагателна работа, тъй като за вас тя носи същинското задоволство.

Рецептата: Яжте единствено това, което ви харесва, а не това, което съгласно вас е потребно. Едва ли се занимавате с тежък физически труд, с цел да имате потребност от доста калории, пък и вие умеете да пестите силата си.

Обогатете менюто си със салати, мляко, ориз и паста. Не прекалявайте с пикантните подправки и избягвайте мазнините на трапезата си.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , би трябвало да потиснете вашето Слънце. Няма потребност да работите толкоз доста. Увеличете продължителността на съня си и прибавете повече протеини в менюто си.

Рецептата: Месото е целесъобразно за вас, добре е да редуцирате въглехидратите. Оптимално е да избягвате прекомерната термична обработка.

Киселото мляко и доматите са доста значим катализатор за смяна на тежестта ви, тъй че е добре да ги консумирате постоянно.

Везни

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , накарайте вашето Слънце да работи пълноценно. При вас най-вероятно става въпрос за липса на сътрудници, бизнес или задоволително красиви и скъпи движимости.

Ако не може да си ги осигурите, ще започнете да си набавяте наслаждение посредством храната и това безусловно и се отрази на фигурата ви.

Това, което е належащо да извършите, е да се доверите на сътрудниците си и да ги последвате, да рискувате и да се насочите към бизнес и облага, или пък да се изявите в региона на изкуството и правото.

Рецептата: Приложете естетическите си показа в кухнята, не гответе, а творете. Така ще се окаже, че хапвате по-малко, тъй като до момента в който създавате хубост, апетитът ви понижава.

Не се лишавайте от нищо, в противен случай, стремете се към многообразие. Не залагайте на обособения усет, а на хармонията, която се реализира от смесването на разнообразни усети.

Комбинирайте изпечени меса със свежи салати, прясна паста с леки сосове. Не се лишавайте от десертите. Просто ограничавайте количеството калории.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , би трябвало да потиснете вашето Слънце. Най-вероятно при вас става въпрос за скрупули към сътрудниците ви.

Лесно може да коригирате това, като започнете да налагате вашите разбирания, без да се страхувате, че ще загубите сигурността, която ви дават сътрудниците. Добре е да ги научите да ви ценят поради качествата ви, а не поради подчинението ви.

Рецептата: Увеличете приема на сладкиши и десерти. Не се ограничавайте, само че и не губете силата си да убеждавате другите, че вашите показа за хармония са най-важни.

Пилешкото месо, телешкото и картофите са оптималната храна. Лесно ще натрупате маса, като повишите количеството, а с цел да засилите апетита си, е задоволително да намалите суетата.

Скорпион

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , накарайте вашето Слънце да ви помогне. При вас най-вероятно става въпрос за липса на власт и заради това този недостиг компенсирате с удоволствието от храната.

За вас е добре, въпреки и скрито, да постигнете властта, която ще ви донесе пълноценно наслаждение. Няма за какво да се страхувате да рискувате и да спекулирате, тъй като това ще ви прави в действителност удовлетворени.

Рецептата: Обогатете менюто си с ароматни храни за сметка на калоричните. Не подценявайте подправките, те могат да компенсират количеството.

Ароматни сирена, пипер, лук, леща и аспержи са доста удачни за вас. Скариди, миди и морски деликатеси ще ви доставят задоволително наслаждение, без да качвате тежестта си.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , би трябвало да потиснете вашето Слънце. При вас евентуално става въпрос за подсъзнателни страхове от провали. Това е главната причина да изчерпвате силата си погрешно.

Можете да намерите успокоение в окултизма, логиката на психиката или рисковите спортове. Опитайте се да осъзнаете страховете си, с цел да си върнете спокойствието.

Рецептата: Може да обогатите менюто си с хранителни добавки, гъби и пчелно млечице. За вас е идеално да консумирате женшен, патладжани, бамя и всички типове меса.

Въздържайте се от подправки, с цел да повишите количеството на храната, която консумирате. Грозде, ябълки, сливи и ягоди са оптимални за вас.

Стрелец

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете, вашето Слънце ще ви е главен асистент. Вие си доставяте наслаждение, когато пътувате и опознавате нови хоризонти. При вас най-вероятно става въпрос за липса на обсег и контакти.

Прекалената еднообразност е повода да компенсирате с храната и това води до напълняване.

Рецептата: Екзотичните артикули са доста подобаващи за вас. Авокадо, папая, тофу, соя и ниско калорично бяло месо е оптимално за менюто ви.

Десертите са противопоказни, а мазнините даже рискови.

Склонността ви да натрупвате килограми е толкоз по-голяма, колкото по-малко се движите. За вас фитнесът ще е от огромна изгода.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , е належащо да ограничите вашето Слънце. Добре е да си изградите режим, да променяте нещата по-малко и да почивате повече.

При вас най-вероятно става въпрос за податливост да пресилвате, заради липса на убеденост в личната значителност. Лес-но може да коригирате това с философия и вяра.

Рецептата: Засилете наличието на супи, бульони, течности и вода в храната си. Не се ограничавайте с въглехидратите.

Баници, паста, торти и телешко елементарно ще ви оказват помощ да качите нужните килограми. Най-подходящи от плодовете са пъпеши, малини, круши и праскови.

Козирог

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , накарайте вашето Слънце да ви оказва помощ. При вас най-вероятно става дума за неспособност да се изявите като преподавател и отвращение да се поеме отговорност за другите.

При това състояние не си доставяте нужното наслаждение и компенсирате с храната. В случая е належащо да рискувате и да застанете отпред, даже да смятате че няма да се справите и даже да не желаете да ръководите.

Рецептата: Осигурете в менюто си повече вегетарианска храна. Спанак, пипер, картофи, тиквички и всички зелени салати са идеални за вас.

Най-добре е да замените месото със сирене. Не се отхвърляйте от храните, които съдържат калций. Зелето и морковите е добре да участват постоянно на масата, а фасулът и лещата ще задоволят потребностите ви от протеини.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , би трябвало да потиснете вашето Слънце. При вас най-вероятно става въпрос за прекалено много власт и възприятие за виновност заради корист.

Няма потребност да се линчувате толкоз доста, а единствено да разширите кръга от другари, с цел да се убедите, че и при дру-гите е по този начин.

Рецептата: Не е належащо да се отказвате от месото, нито да се подлагате на аскетизъм. Няма ограничаване за вашето меню, защото и без друго сами сте склонни да се ограничавате прекалено много.

Храните, които биха повишили апетита ви, са гъши дроб, пастети, домати и всички лютикови култури. Ябълките са оптимални за трапезата ви.

Солените храни в дребни количества подтикват апетита. Туршиите и царевицата ще ви обезпечат нужното многообразие.

Водолей

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , вашето Слънце е главният Ви асистент. При вас най-вероятно става въпрос за досада и липса на динамичност и нововъведение.

Необходимо е да потърсите способи да измените всекидневието си. Спокойните неща и неналичието на провокации не са за вас.

Добре е да блестите със своята автентичност, странност или талантливост, с цел да се чувствате задоволени, в противоположен случай ще компенсирате с храната.

Рецептата: Ограничете месото, увеличете морските артикули и най-важното – не се хранете еднакво. Ориз, зеле, пиле, сирене и домати са оптимални за вас.

Колкото по-рядко повтаряте блюдата, толкоз по-голям резултат ще има вашата диета. Зелен чай и минерална вода са ви изцяло задоволителни за пиянство.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , вашето Слънце би трябвало да се потисне. Това значи, че сте попаднали в прекомерно динамична и дори рискова среда или пък разделите и честата промяна на обкръжението са ви пристигнали допълнително.

Време е да се установите и да се концентрирате единствено в една активност.

Рецептата: Заложете на обичайните ястия. Не търсете разнообразието, а постигнете наслаждение, като сравнявате идентични ястия, приготвени по друг метод.

Позволете си повече печени меса и пикантни сосове. Увеличете количеството на млечни артикули и даже алкохола. Не се отхвърляйте от кафето, натуралните сокове и свежите плодове.

Риби

Ако сте по-пълни, в сравнение с желаете , вашето Слънце ще ви е асистент. При вас най-вероятно става въпрос за прекомерно висока рационалност и прагматичност.

Нежеланието ви да се оставите по течението и устрема да управлявате нещата е в основата да ви липсват наслаждение и религия.

Необходимо е да се оставите най-малко за малко в ръцете на ориста, с цел да се убедите, че и другите могат да ви обичат и да ви ценят.

Рецептата: Добре е морските артикули да преобладават в менюто ви. Водораслите, зелето и салатите са оптимални за вас.

Отстранете хляба от менюто си и прибавете тофу. Няма да загубите, в случай че пиете по чаша вино по време на хранене.

Ако сте по-слаби, в сравнение с желаете , е добре да потиснете вашето Слънце. При вас евентуално става въпрос за прекомерно мощно предпочитание да бягате от действителността и да сте жертва на вашите илюзии.

Няма за какво да се упреквате, че не сте съвършени или не сте като другите. Нито пък да изпитвате виновност, че сте жертва на инцидентни условия.

Най- добре е да потърсите съответна област, в която да изявите усещаната от вас естетика и даже да я покажете на другите.

Рецептата: Отстранете всевъзможен алкохол и опиати от масата си. Дори ограничете кафето и чая.

Необходимо е разнообразието на месо и плодове. Няма за какво да се ограничавате от сладкишите или от сметаната.

За вас е уместно да консумирате сушени меса, салами и пастети. Картофите и целината са идеални за набиране на значими за вас детайли.

създател: Иван Станчев

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР