Влиятелят на пътуващите Брайън Кели, известен още като The Points

...
Влиятелят на пътуващите Брайън Кели, известен още като The Points
Коментари Харесай

Влиятелят на пътуванията „The Points Guy“ Брайън Кели предупреждава летците да избягват Boeing 737 Max 9s след ужаса на Alaska Airlines

Влиятелят на пътуващите Брайън Кели, прочут още като „ The Points Guy “, предизвестява летците да заобикалят да се качват на Boeing 737 Max 9, откакто аероплан на Alaska Airlines претърпя ужасяваща детонация по време на полет в петък.

„ Въпреки че към момента настоявам, че летенето е доста безвредно, евентуално ще заобикалям 737 Max 9, до момента в който не схванат тези неща “, сподели Кели в Instagram Story в понеделник.

Основателят на уеб страницата The Points Guy — който предлага препоръки на пасажерите за най-хубавите стратегии за точки и пробег и има повече от милион почитатели в Instagram — имаше поради „ проблеми с инсталирането “, които самолетните компании са разкрили на някои от Max 9s в след тестването на Alaska Airlines.

United Airlines, която разполага с цяла флотилия от моделите на Boeing, сподели, че е разкрила разхлабени болтове в някои от самолетите в зони към щепселите на вратите - като този, който избухна при полет на Alaska Airlines за Калифорния малко откакто изключено.

Фед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР