Влиятелният турчин Юзир Юзиров, който държи една от най-оборотните дискотеки

...
Влиятелният турчин Юзир Юзиров, който държи една от най-оборотните дискотеки
Коментари Харесай

Скандал разтресе чалгата! Оцко загази! Присвои пари от влиятелен турчин, съдят го и му опразниха офиса

Влиятелният турчин Юзир Юзиров, който държи една от най-оборотните нощни заведения в Белгия, вложил съвсем 1 милион в компанията и малкия екран на Оцко – един от най-големите чалга хитмейкъри у нас, написа HotArena.

След абсурда с компания „ Пайнер “, за която Оцко преди работеше, той си направи нова компания и лейбъл „ Hit Mix Music “ и даде поръчка, че ще надмине димитровградската империя по триумф. ПР-ката на Йорданчо Василковски, както е същинското име на композитора, Радина -издействала финанси от богаташа Юзир Юзиров, само че не след дълго, авторитетният турски предприемач видял, че налице няма кой знае какви резултати. Тогава почнал да се съмнява, че Оцко просто си присвоява непознати пари и с цел да има обективен излаз от ситуцията - наел юристи и завел дело.

Органи на реда даже конфискували всичко от офиса на Оцко, намиращ се на бул. „ Тодор Каблешков “ и сега в него няма нищо.

Наглостта на Василковски обаче била голяма и той подхванал контра дейности. Преправил част от договорите – на Кристиана, Ангел и Лорена и други, със задна дата, сякаш че формалните им взаимоотношения стартирали преди да се появи турчина в играта. Hit Mix Music си остава за Юзиров, а Оцко работи по нова компания с горе посочените артисти, без да му дреме изключително, че против него тече дело, по което може и да от губещата страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР