Влиятелни хора са обвинени в съсипване на недокоснато гробище за

...
Влиятелни хора са обвинени в съсипване на недокоснато гробище за
Коментари Харесай

Инфлуенсъри от TikTok и Instagram, обвинени в съсипването на пещерата `Пещерата на изгубените души` в Обединеното кралство

Влиятелни хора са упрекнати в съсипване на недокоснато гробище за коли, което се намира под уелска планина, наречено „ Пещерата на изгубените души “.

Неизползваната мина се намира под Кередигион, Уелс, откогато е затворена през 60-те години на предишния век и е обичана измежду откривателите на подземието и търсачите на мощни чувства заради извънредно непокътнатата си кула от транспортни средства. Невероятни фотоси, направени от пещерняци през 2019 година, демонстрират необикновен лъч светлина, удрящ купчината коли над неподвижната синя вода, с Ford Cortina, уравновесен на върха.

Но последните гости споделят, че са били отвратени от установете, че пещерата към този момент е вандализирана с графити, осеяна със светещи пръчици и осквернена с човешки изпражнения. Съобщава се, че пещерняците упрекнаха „ авторитетни лица “ за бъркотията и предизвестиха, че зашеметяващата пещера „ може да бъде изгубена вечно “, в случай че хората не спрат да я „ изхвърлят на боклука “.

Антъни Тейлър, 42, от Абъристуит, Кер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР