Влиятелна личност сподели, че е останала неспособна да ходи, след

...
Влиятелна личност сподели, че е останала неспособна да ходи, след
Коментари Харесай

Инфлуенсърка се осакати, след като стоя в кофа с лед и сол заради онлайн "предизвикателство"

Влиятелна персона показа, че е останала неспособна да върви, откакто е стояла в кофа с лед и сол за онлайн " предизвикателство ", което е направило краката ѝ черни и съвсем е наложило ампутация на пръстите ѝ.

Телевизионната звезда от риалити шоуто MC Thammy, чието същинско име е Тами Каролине, е получила изгаряния от първа и втора степен, откакто се е снимала по какъв начин взе участие в недомислената наклонност с двата си милиона почитатели по-рано този месец с другари в Ресифе, Бразилия.

Прекарахме 15 минути с краката си върху лед с едра сол - сподели тя, разказвайки за ужаса на 6 април. " Когато извадих крайници си, в никакъв случай не съм изпитвала такава болежка през живота си. Три от пръстите ми бяха почернели, когато излязох от кофата с лед ".

Тами е била лекувана в клиника, където й споделили, че има риск от тромбоза и че в случай че е останала в леда още минута, е можела да получи некроза.

Тъй като не може да упражнява напън върху краката си, тя споделя, че в този момент се придвижва из къщата, като майка ѝ я влачи в пластмасов култивиран стол и я бута от стая в стая.
" Инвалидните колички са за слабите ", споделя тя предизвикателно. " Ние просто имаме единствено столове ".

След като се лекува в клиника, Тами се връща в риалити шоуто, само че се постанова да отиде в болница поради мощни болки в краката.

Тя сподели: " Стъпалото ми стартира да се подува доста. Излязох оттова и отидох в болничното заведение, в болничното заведение лекарят сподели, че има риск от тромбоза, а другият сподели, че в случай че остана още минута, пръстите ми може да некротират ".

Сега тя споделя по какъв начин майка ѝ я придвижва от спалнята до хола с бар стол на колелца.
Тя също по този начин похвали майка си, че се грижи за нея и я обгрижва, като сподели: " Разбираш ли какъв брой доста те обичам? Не спирам да мисля за това коя желаех да бъда, когато порасна.
" И мисля, че желаех да бъда като теб. Не знам по какъв начин можеш да бъдеш толкоз добър човек и също по този начин не разбирам за какво толкоз доста неща се случват с нас. Но, Боже мой, толкоз доста те обичам, сестро моя. Нямаш визия.

MC Thammy и двамата ѝ другари мъже Teus Neiff и Artur Braz получиха изгаряния, откакто се пробваха да се оправят с предизвикването в Пернамбуко, Бразилия.
Триото е държало краката си потопени в кофа с лед и едра сол, вследствие на което пръстите на краката им са почернели, а те са се разплакали от болежка.

Предизвикателството за устойчивост в риалити шоуто " N1 Influencers " беше водено от артиста Андерсън Нейф, прочут с това, че предизвиква провокациите за своите почитатели, на 6 април.

По думите на артиста цялото предизвикателство е било извършено под надзора на пожарникар.
По време на предизвикването тримата инфлуенсъри са държали краката си в кофа с лед и сол в продължение на 15 минути като неуместно тестване на физическата и психическата резистентност.

Резултатите обаче незабавно бяха притеснителни. Малко след края на " теста " състезателите получиха остри и мъчителни реакции, които доведоха до обилни изгаряния.
В резултат на това съвсем се наложило крайниците им да бъдат ампутирани.

В обществените медии инфлуенсърите разкриха страданията си посредством видеоклипове, в които плачат и демонстрират тежките си изгаряния и мехури по краката.
Артур Браз, различен инфлуенсър, взел участие в онлайн риалити шоуто, също е получил изгаряния по краката.

В своя Инстаграм той разгласява видеоклипове от болничното заведение и съобщи, че се е наложило да бъде признат, като също така сподели серия от мехури по краката си.

Андерсън съобщи в изказване, направено в Инстаграм: " Веднага щом махнаха краката му, стартира да крещи доста, [казваше], че го гори, плачеше доста.

`Бях в потрес, а пожарникарят сподели `не, всичко е наред, просто го постави пред вентилатора тук`.

На двамата мъже е оказана помощ и са откарани в частни лечебни заведения.
Съобщава се, че Тами се е върнала в къщата, където е било записано предизвикването, само че също е трябвало да бъде откарана в болница заради мощни болки в краката.
Тя съобщи в Инстаграм: " Попитах лекаря: " Има ли риск да изгубя пръста си?

`Три от пръстите ми почерняха, когато ги извадих от кофата, а той сподели `да` и ми сподели, че имам риск от тромбоза`.

Съобщава се, че Тами, който отпадна от риалити шоуто, и Теус, който продължава в надпреварата, са били изписани в неделя и получават грижи у дома.

Съобщава се, че Артур остава приет в болница в болничното заведение " Реал Португес " в центъра на Ресифе.

Актуалното му здравословно положение към този момент остава незнайно.

Андерсън на собствен ред поема отговорност за случая.

В обществено изказване той изрази съжалението си за случая и даде обещание цялостна поддръжка на жертвите, в това число покриване на нужните медицински разноски.

Той съобщи: " Поемам виновността, тъй като аз предложих концепцията за предизвикването.

За страдание пожарникарят не ме предизвести за това, което можеше да се случи.

`Искрено се оправдавам, че направих това предизвикателство, че наех неопитен пожарникар`.

Също по този начин в Инстаграм Андерсън показа видео, на което Теус е пренесен вкъщи с превързани крайници, и описа за здравословното му положение.
Той добави: " Лекарят сподели, че няма да може да върви три дни ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР