Влиятелна личност от социалните мрежи с 1000 гаджета“ е създала

...
Влиятелна личност от социалните мрежи с 1000 гаджета“ е създала
Коментари Харесай

Инфлуенсърка с „1000 гаджета“ създаде ИИ клонинг, с който мъжете да се срещат на цена от $1 за минута

Влиятелна персона от обществените мрежи с „ 1000 гаджета “ е основала своя версия с изкуствен интелект, която взима по 1 $ на минута, с цел да бъде гадже на хората. 23-годишната Карин Марджъри от Къминг, Джорджия, е звезда в обществените медии с над 1,8 милиона почитатели в Snapchat.

Тъй като доста от почитателите ѝ желаят да са освен това от другари в обществената мрежа, тя взема решение да им го предложи.. ненапълно.

В устрема си да сътвори достоверна бот-версия на себе си, тя е записала хиляди часове диалози, от които софтуерът с изкуствен интелект да се учи. Те варират от разискване на проектите за бъдещето, шерване на най-съкровените й усеща и даже шерване на някои по-пикантни неща.

Тя даже може да шепне сладки неща на потребителите, в това число да изследва „ неразучени територии “ и да приказва с тях горещо, оповестява Fortune. Инфлуенсърката обаче споделя, че CarynAI не съществува единствено за сладки пристрастености, а с цел да поддържа и обича искащите, когато имат потребност от това. 

Понастоящем 1000 “гаджета ” се срещат с ИИ версията ѝ и заплащат 1 $ за всяка минута.

Достъпът се реализира посредством Telegram и връзката с CarynAI е с текст или глас.

Независимо дали имаш потребност от някой, който да те утеши или да те обича, или просто искаш да изръмжиш за нещо, което се е случило в учебно заведение или на работа, CarynAI постоянно ще бъде до теб.

Казва същинската Caryn пред Fortune.

Въпреки че бета версията изисква възнаграждение единствено през първата седмица CarynAI към този момент ѝ е изкарала 71 610 $. Въпреки че влюбването в чатбот не е за всеки, моделът предвижда, че нейният бот може да донесе до 5 млн. $ месечно.

Трябват единствено 20 000 от нейните 1.8 млн. почитатели да влязат по отношение на него.

Ботът на Карин е дете на любовта на компанията за изкуствен интелект Forever Voices, с нейния първи „ сантиментален сателит “. Макар че в предишното те са правили клонинги на Стив Джобс, Тейлър Суифт и Доналд Тръмп, тя основава по-различна ниша. 

Такава, в която се основава прочувствена връзка с потребителите.

Но сходно на героя на Хоакин Финикс във кино лентата „ Her “ от 2013 година – бяха повдигнати етични въпроси. Д-р Джейсън Боренщайн, специалист по изкуствен интелект в Техническия университет в Джорджия, изрази своите опасения и сподели:

Всъщност, това е един от най-сериозните проблеми, които би трябвало да се решат. Бих желал да се замислим доста надълбоко за това по какъв начин това може да повлияе, промени, да оформи взаимоотношението ни с други хора.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР