"Влиянието на соросоидите в световен мащаб отслабва, осезаемо се усеща

...
"Влиянието на соросоидите в световен мащаб отслабва, осезаемо се усеща
Коментари Харесай

Социологът и анализатор доктор Петко Петков пред Бареков и Байрактаров: Влиянието на соросоидите в световен мащаб отслабва! Осезаемо се усеща и у нас!

"Влиянието на соросоидите в международен мащаб отслабва, осезаемо се усеща и у нас ", това зави социологът и политически анализатор лекар Петко Петков в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30 ч. онлайн по телевизия "Евроком ".

Като специалист, той разяснява междинните избори в Съединени американски щати, който заключи протичащото се, като се върна малко по - обратно при изборите през 2016 -а година. Изборът на президента Тръмп, гостът дефинира като "звучен пестник " за всички анализатори и социолози, защото по неговите думи, Тръмп е довел до мощно разбъркване на промените в демократите и републиканците.

Гостът означи, че макар неверните прогнози на сътрудниците му анализатори, че Тръмп е няма дълбочина в своите визии и дейности, американското общество му гласоподава доверие, което е явен знак, че той доста ловко управлява сега поверената му страна.

Запитан дали всички републиканци поддържат Тръмп и ще може ли той да продължи да организира своята политика на протекционизъм, гостът бе безапелационен, че успеха на Тръмп в Сената е доста основна, тъй като се случва доста рядко в американската изборна система. Петков показа, че за финален път това се е случвало пред 80- е години на XX век.

Гостът съобщи, че европейските консерватори могат да ликуват с Тръмп, тъй като трендовете, които Америка задава като най - огромната политическа сцена са позитивни за консерваторите и същите могат умерено да следват ограниченията, които Тръмп постанова.

Като новости в главните ограничения, налагани на Тръмп, гостът означи стопанската система и безработицата, макар скептицизма на хората, които дефинираха наблягането на Тръмп върху обществената политика като инструмент за печелене на гласове. Реалните политически индикатори на Америка обаче демонстрират, че Тръмп работи интензивно в тази посока.

Според Петков в настройката на американското общество се следи утвърждение към Тръмп, заради неговата персонална политика, да пази американските полезности.

По мотив въпроса с миграцията, на която Тръмп е неприкрит съперник, гостът съобщи,че българите би трябвало съществено да преосмислим част от нашите решения, които ще вземаме за в бъдеще, само че на този стадий в българското общество остава чувството, че одобряваме всичко, което ни се каже, без да мислим в вероятност.

Запитан за какво консервативната вълна е под въпрос в България, Петков съобщи, че това е въпрос на тълтувание и разбор, само че е илюзия, че консервативната вълна не съществува. Той изрази мнение, че политическите партии съумяват да привлекат консервативния избор към себе си, като даде за образец Българска социалистическа партия, които хората одобряват за консерватори. Поради тази причина една консервативна партия не може да изпъкне, безапелационен бе гостът.

Социологът означи, че в основата на консерватизма стои промяната и съчетанието на мощно консервативно мислене в България и нуждата от действителни промени в страната, може да роди забавна настройка в бъдещите придвижвания и Парламенти на България.

Гостът заключи с това, че тактиката на Тръмп, да притегля работническите гласове, инвестирайки средства в работническите промишлености, води до огромния му капацитет. Петков бе безапелационен, че това може да се случи и в България, само че ние неверно сме моделирали развиването на страната, влагайки средства в администрация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР