Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли

...
Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли
Коментари Харесай

Кръвната група определя характера ви. Разберете бъдещето си

Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли авансово да се разбере какво може да чакаме едно бебе, да вземем за пример?

Проучване на група лекари, които изследват задълбочено тематиката, дава отговори на тези въпроси. Оказва се, че доста от нашите гени, могат да доведат до развиването на избрани качества при даден субект. Много от гените и качествата, които следват от тях изненадващо се дублират с астрологични прогнози, направени съгласно планетите и зодиакалния знак на човек.

Ето какво демонстрират резултатите от изследването:

Носителите на първа кръвна група ( 0 )— тези хора са доста смели, мощни и целеустремени. Обикновено те са водачи по природа и имат неудържима сила. Те са и чудесни уредници. Естествено имат и негативни черти — ненадейно експлоадиране, постоянно демонстрират яд и експанзия.

Носителите на втора кръвна група ( А ) — те са уравновесени и спокойни. Обикновено са леко срамежливи и съпричастни към непознатата болежка — взимат всичко драговолно. Тези хора са чудесни домакини, спестовни са и обичат да им е удобно и уютно. Лошите им качества са самочувствието и консерватизмът, които пречат за решаването на доста от ежедневните персонални или професионални въпроси.

Носителите на трета кръвна група ( В ) — те нормално са хармонично развити и креативен въодушевление. Те постоянно обаче попадат в някаква неприятна рутина, която ги лимитира. Хората от група Б (III) постоянно трансформират настроението си и демонстрират променчивост в преценките, възгледите си и дейностите си. Те постоянно сменят фантазиите си и това пречи на реализирането на задачата.

Носителите на четвърта кръвна група ( АВ ) — тук има разминаване сред психолози и астролози. Според първите притежателите на тази кръвна група са най-големите убийци. Според астролозите, представителите на тази кръвна група пък са събрали най-хубавото от останалите три. Те имат забележителни лидерски качества, вътрешен глас и информационни умения. Представителите на групата AB (IV) в това време са нерешителни, спорни и особени. Умът им е в непрекъсната борба със сърцето — никоя страна обаче ще завоюва, остава под въпрос.

Тези неща въпреки всичко са приблизителни, тъй като всички хора са доста разнообразни. Дори идентични близнаци демонстрират друга характерност.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР