Влезте в своята собствена глава.Playmind публикуваха наскоро нов трейлър за

...
Влезте в своята собствена глава.Playmind публикуваха наскоро нов трейлър за
Коментари Харесай

The Inner Friend с дебют в началото на следващия месец

Влезте в своята лична глава.
Playmind разгласиха неотдавна нов филмов откъс за тяхната игра The Inner Friend, любопитен психически хорър, който излиза при започване на септември.

Играта ще ви потопи в света на несъзнаваното, свят на материализирани мемоари и подтискани контузии. Свят, в който би трябвало да се изправите лице в лице с вашите детски кошмари.

Подходът на основателите на The Inner Friend се показва главно на видения и облици, както и на музиката на играта, с цел да изложи пред вас историята си, а дружно с това, Playmind ще предложи новаторски загадки и ребуси, а играещите ще би трябвало да намерят неповторим метод да преодолеят всички провокации.

„The Inner Friend включва богата образна среда, подкрепена от имерсивен пейзаж от звуци и синематичен саундтрак, който уголемява степента на усвояване и прочувствените моменти. Движението, облиците и музиката са главните способи за играещия да си взаимодейства със Сянката, неговия лидер надолу. Мрачен, заплашителен и тайнствен, светът на The Inner Friend съставлява сюрреалистична репрезентация на спомените и страховете“, гласи анонса на играта, която излиза за PC в Steam и Humble Store на 6.09, а скоро по-късно и за конзоли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР