Влезна и само докато кажа: Денис, ти не си прав,

...
Влезна и само докато кажа: Денис, ти не си прав,
Коментари Харесай

Говори свекървата на жената, дупчена с отвертка в Пловдив ВИДЕО

Влезна и единствено до момента в който кажа: „ Денис, ти не си прав, тя е права. “ И той, като дръпна масата и всичко върху мен. Това описа пред GLasNews свекървата на пребитата грубо млада майка от Пловдив.

" Точно до момента в който се осъзная и полицията нахлу. Аз не знаех какво се случва, не знаех защо го задържат. Аз знам, че  я бие. Той ми се обади три дни преди този момент, само че не знаех, че го задържат за това. Ти да посегнеш на жена си … Ако това безчовечие в действителност по този метод е осъществено, това не е обикновено. Срамувам се, че съм родила глупак. Аз не съм родила глупак, той подобен стана. Няма претекст, с който да нападнеш жена. Можеш да кажеш: от тук чантата, багажа навънка, без да докосваш. Аз съм била измъчвана от бащата  на Денис. Крушата не пада по надалеч от дървото ", добави майката на Денис.

Както съобщихме, мъжът бе задържан от пловдивските служители на реда със съдействието на екипа ни в дома на майка му в Йоаким Груево.

Майката на арестувания предизвести, че стартирането му от ареста може да докара до страшни последици.

" Имайте поради, че в този момент в случай че го пуснат, ще стане още по-голяма пакост. Той няма какво да губи повече. Той загуби фамилията си. Загуби  жена си. Загуби детето си. Ще излезе и ще е като вманиачен с картечница. Той е строшен, от тук нататък в случай че го пусне полицията, ще стане ужасно. “, сподели още дамата.

Пловдивският областен съд постанови най-тежката мярка за 27-годишният мъж " задържане под стража ". Стана ясно, че  той има богато престъпно минало. По данни на прокуратурата е осъждан 7 пъти като малолетен и пълнолетен- за обири, безчинство, разпространяване на наркотични субстанции, ръководство на МПС без брошура. Денис има и дело за побой над сътрудник на брачната половинка му  в Германия. От разпити на потърпевшата пред арбитър е станало ясно, че той редовно популяризира и използва друг тип наркотични субстанции. Пред съда Денис отхвърли виновността си.

„ Това, което той споделя на разпита пред арбитър и това, което той твърди са радикално разнообразни версии “., изясни служебният бранител на задържания-адвокат Елеонора Николова.

Денис отхвърли виновността си и в диалог по телефона, малко преди да бъде арестуван.

„ -Тя от дълго време не е в Германия, не знам и какво се случва с нея и не ме интересува.

-Не ви интересува по какъв начин се възвръща след подобен нечовечен побой?

-Ама за какво си мислите, че аз съм го предизвикал този нечовечен побой? Не съм индивида,  който  аз съм и нанесъл този побой… “

Денис е с повдигнати обвинявания за 6 закононарушения. Всяко от тях е тежко умишлено- похищение, закана за ликвидиране, междинна телесна щета при изискване на домашно принуждение, насила, обир, незаконно отнемане от независимост. Според прокуратурата, макар ранният стадий от следствието има задоволително доказателства, че той е направил закононарушенията, в които е упрекнат.



„ Хиляди пъти съм я съветвала: Аз в случай че съм на теб, ставам, взимам си детето и отивам при майка си. Страхувам се от него, вика … Какво ще и направи бе човек?  Да ние сме в България, какъв брой дами ги заровиха в куфари…Оставете ребрата, оставете! Това всичко минава. Психическото, то не минава, както на мен душeвността ми е … Написах и  го през вчерашния ден, каквото и да стане, в съда в случай че би трябвало ще  застана. Аз ще застана зад нея, не зад сина си. Как да отида на следващия ден на работа? Срамувам се. “, приключва майката на Денис.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР