Влезе ли детето в пубертета, истинските проблеми започват. Факт е,

...
Влезе ли детето в пубертета, истинските проблеми започват. Факт е,
Коментари Харесай

Най-странните неща, които днешните тийнейджъри обичат да правят

Влезе ли детето в пубертета, същинските проблеми стартират. Факт е, че през този интервал младежите основават много грижи. Вижте какво обичат да вършат днешните младежи:

Правят си селфи

С появяването на смарт телефоните и предните камери, както и на селфи стиковете, множеството младежи обожават да си вършат селфи.

Докато множеството хора обичат да снимат места и събития, то младежите избират селфитата.В селфитата няма нищо неприятно, стига да не заплашват живота ви.

Как въздействат обществените мрежи на младежите

Пият алкохол

В множеството страни, с цел да имаш право да пиеш алкохол би трябвало да си навършил пълноправие. Но заброненият плод е най-сладък и множеството младежи пият или най-малко са опитвали алкохол.

Тийнейджърите у нас в челото на ранглиста за приложимост на алкохол и цигари

Сменят настроението си постоянно

Тийнейджърите сменят настроението си постоянно, хормоните бушуват, а артикул на хормоните са страстите. Затова множеството от тях са способни в един миг да се усмихват, а в идващия да са гневни и ядосани.

Успокояваме се: Младите у нас пият постоянно, само че не по доста

Разхвърлят

Обикновено стаите на множеството младежи са същинска неразбория и движимостите им са пръснати на всички места. Това докарва множеството родители до полуда. Някои психолози обаче настояват, че животът в бъркотията може да ви направи мързеливи и да ви накара да се чувствате нещастни.

Пазят странни диети

Пазенето на диети е присъщо на девойките, защото те желаят да наподобяват добре, а и поради хормоните множеството от тях си фантазират, че са по-пълни, в сравнение с са в действителност. Това обаче не е нито здравословно, нито потребно. По тематиката Българските младежи са отпред в Европа по приложимост на анаболи
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР