ВЛевски са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него интерес

...
ВЛевски са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него интерес
Коментари Харесай

Чуждестранни клубове ухажват Илиян Стефанов от Левски

ВЛевски са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него интерес има от няколко клуба от чужбина, които опипват почвата за възможен трансфер, осведоми „ Мач Телеграф “.

Нани, както го назовават почитателите, разцъфна в родния си клуб, откакто преди този момент бе запаса в Берое. Той даже се трансформира в един от играчите, които са твърдо в полезрението на националния селекционер Младен Кръстаич. Контузии обаче му попречиха да се показа даже още по-силно през предишния сезон. Той обаче завоюва сърцата на почитателите, откакто се появи в Сектор Б по време на дербито с ЦСКА, приключило 0:0 през април. Стефанов не игра в него точно поради контузия. По време на подготовката той съумя да се разпише един път – при 3:1 против Марица.

Цената му съгласно авторитетния уебсайт Transfermarkt е към 1 милион евро, само че от “Герена ” може да се съгласят и на малко по-ниска сума. “Сините ” обаче ще би трябвало да платят и сериозен % от предстоящ трансфер на някогашния му клуб Берое. Заралии пуснаха Нани в Левски, само че си резервираха 20% от последваща продажба на играча, стига цената му да не е под 150 хиляди евро. Интерес към Стефанов има от Белгия, Полша и Чехия.

Халфът обаче не е единственият състезател на Левски, който е мечтан от непознати клубове. На “Герена ” са пристигнали запитвания и за бранителя Жереми Петрис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР