Влечуги плъзнаха през последните дни в горите край Асеновград. За

...
Влечуги плъзнаха през последните дни в горите край Асеновград. За
Коментари Харесай

Влечуги плъзнаха в горите край Асеновград , предупредиха хората да внимават

Влечуги плъзнаха през последните дни в горите край Асеновград. За това сигнализираха локални поданици в обществените мрежи.

" Едно предизвестие за всички фенове на планинските разходки в покрайнината - гледайте си в краката, има много змии по пътеките. Ако сте със стик те усещат вибрациите и бягат, само че внимавайте да не ги настъпите. Тези дни видях всевъзможни, от смок до пепелянка. Никоя змия няма да ви нападне, в случай че не се усеща застрашена. Приятни разходки и преходи! ", написа  Цветелина Стоилова и разгласява фотография. 

Потребител обаче посочи, че това е слепок, а не змия.

" На фотографията е слепок, крехар. Той е безвреден и потребен. Моят съвет е хората да запазят успокоение, в случай че видят влечуги, до момента в който се разхождат и да ни ги закачат ", съобщи шефът на Природонаучния музей в Пловдив доктор Огнян Тодоров. Той добави, че в региона край Асеновград има доста влечуги, само че това не трябва да тормози хората.

" Вчера се срещнах с първата пепелянка... Доста тлъстичка беше за типа си... Много бавна, едвам се влачеше, само че си ме по изплаши, тъй като тъкмо щях да сядам... С 300-та се изнесох ", написа във фейсбук  Марияна Паскалева.

Васил Желязков предизвести хората да не се плашат и да не закачат влечугите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР