Влайчо Жечев е български пророк, чиито предсказания са останали във

...
Влайчо Жечев е български пророк, чиито предсказания са останали във
Коментари Харесай

Забравеният български пророк, който е задминал Ванга с предсказанията си

Влайчо Жечев е български оракул, чиито предсказания са останали във времето. Той се прочува с това до каква изумителна акуратност посочва нещата.
Живял е през интервала 1894 г – 1981 г и е по-известен като Дядо Влайчо. Твърди се, че на конкурс, извършен през 80-те години на предишния век, Дядо Влайчо е задминал самата Ванга – той е бил на първа, а тя на втора позиция, написа zajenata.bg.
Всичко към този човек е обгърнато в чудноватост и мрак, даже и през днешния ден във време, което назоваваме народна власт. Макар, че е помагал на доста хора и е бил прочут на още повече, на никое място не трябва съобщавано за неговите качества – той остава мистерия, чиито умения не са добили медийна известност. Дори след гибелта си остава една затворена книга и към този момент в наши дни много малко са тези, които са чували за него.

Роден е в село Коньово, покрай Нова Загора. Още от дете Влайчо се оказва друг от връстниците си – твърди се, че от ранни години е имал видения, които са се сбъдвали. Такова е видението му за война, което е трябвало да се случи година по-късно. Като на дете, никой не демонстрира необикновен интерес към неговите думи, само че година по-късно се оказват истина.
Когато пораства и е мобилизиран, Дядо Влайчо отхвърля да носи оръжие и да стреля по хората. Поради тази причина той е бил причислен към кухнята и разпределянето на храната. Дават му и едно магаре, с цел да му оказва помощ. Но както се чака странността на Влайчо не остава скрита даже в тези тежки моменти. Вместо да натовари магарето, той самичък носи храната, а магарето върви след него без никаква тежест.

След края на войната славата на Дядо Влайчо става толкоз огромна, че даже е извикан при Цар Борис III, с цел да му каже какво ще бъде детето, което чака. Влайчо познава, че ще бъде наследник, както и че няма да има царство, в което да бъде цар. Разбира се, става дума за Симеон II.
Имал е срещи с Петър Дънов, с Ванга, където е предсказал по молба на Дънов какво ще се случи с Ванга. Тя е била омъжена неотдавна, споделя й, че ще остане вдовица. От своя страна Пророчицата му предсказва, че напълно скоро ще го приберат и двамата се оказват прави. Ванга знае също, че ще излезе жив от този пъкъл, само че това му го икономисва. Още по-странно е обаче, че и самият Влайчо е знаел, че ще излезе жив от пандизите, в които са го измъчвали.
Когато през 1947 година дядо Влайчо предсказва, че Георги Димитров ще бъде погубен, властта го затваря в затвор и в течение на години го местят от един пъкъл в различен.

Независимо, че две години след неговото предсказване Димитров умира, Дядо Влайчо остава в пандиза още дълго време, а там е малтретиран грубо от своите надзиратели. Смирената душа на феномена продължава да е благородна и да се моли за душите на тези, които го мъчат.
Конкурсът за явления през 80-те години, който споменахме, че Влайчо печели, провокира интереса на Людмила Живкова. След среща с него обаче, тя се отдръпва, тъй като Дядо Влайчо не предсказва хубави неща за нея и Тодор Живков, той посочва даже измяната, което чака Живков.
Още по-невероятното е, че познава промяната на тоталитарния режим, както и какво ще пристигна по-късно – свободата, екологичните проблеми, модата, която се назовава унисекс и други
Много малко се знае за изключителния живот на Дядо Влайчо – писал е есета, разкази. Живял е като монах, без да се поблазни от нито едно земно прелъщение, той умира на 87-годишна възраст. Това, което най-силно остава запечатано в спомените на хората, които са проучили и дребното информация, която има за него са думите му, че компликациите се сервират на извисените души.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР