Властта забрани събора на Бузлуджа и ние ще го направим

...
Властта забрани събора на Бузлуджа и ние ще го направим
Коментари Харесай

Нинова: Властта ни забрани Бузлуджа, ще се съберем на жълтите павета

Властта забрани събора на " Бузлуджа " и ние ще го създадем на жълтите павета в София пред Министерски съвет. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на алената парламентарна група, представена от " Фокус ".

" Искам от името на Българска социалистическа партия да заявя тук намерено, с цел да няма след това спекулации, приказки за прелом, да не си позволявате да преследвате хора в страната. Затова го върша от парламетарната естрада, непосредствено, намерено и с цялостното схващане. Хиляди наши членове и симпатизанти, съдружни партьнори, както и хора, които нямат нищо общо с Българска социалистическа партия, от през вчерашния ден декларират предпочитание и подготвеност да вземат участие в митинги в цялата страна. Не просто в отбрана на президента, а за спасяването на България и ще го създадем ", съобщи Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

" Вчера властта ни забрани да проведем обичайния събор на левицата на връх " Бузлуджа ". Добре, ще го създадем на жълтите павета в София пред Министерския съвет. Ще го създадем като народен протест и дано всички искащи смяната, без оглед на партийните си ползи, се обединим. Не става дума за партийните, или персонални рейтинги, а за България, уважаеми българи ", продължи водачът на Българска социалистическа партия.

Тя уточни, че Българска социалистическа партия е парламентарно показана партия и ще употребява всички механизми на закона и по тази причина внася избор на съмнение в Народното събрание. " Вярваме във вашата поддръжка ", обърна се Нинова към всички българи.

" Уважаеми депутати, мислете, математическият общ брой от 121 тук вътре или силата на хиляди на открито. Скъпото персонално депутатско място за още няколко месеца или години бъдеще за България и разцвет на народа. Вчера отбелязахме 170 години от рождението на Иван Вазов, ще приключа с неговите думи. " Каквото и да вършиме, не се гаси, туй що не гасне ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

В изказването си от парламентарната естрада Нинова засегна и тематиката за НСО.

Твърде обикновено се трансферира отговорността на НСО, тя е на Бойко Борисов, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР