Властта й харесва ужасно много и затова не смее да

...
Властта й харесва ужасно много и затова не смее да
Коментари Харесай

Нинова ни отреди роля на погребална команда за Украйна, за да угоди на Кремъл

Властта й харесва извънредно доста и по тази причина не смее да роптае в обединението. Ще се съгласява и ще преглъща неприятни за нея неща, единствено и единствено животът на кабинета да продължи по-дълго, а с това и нейният престой в него. Облагите изискват жертви и взаимни отстъпки.

От друга страна лидерката на Българска социалистическа партия би трябвало да си обезпечава поддръжката на тези „ червени “, които се прекланят пред Путин. Заради тях и поради наследената взаимозависимост на ортодоксалните комунисти от болшевизма, тя пробва да е нещо като патерица на Кремълските безумия от 2014-та насам.

Натовка е, само че де изпращаме оръжие за Украйна, тъй като сме щели да заемем страна. Ами НАТО и Европейски Съюз към този момент заеха изрично страна и ние сме част от тях. Страната към този момент е заета, г-жо Нинова. Може би да оказваме помощ на украинците като им изпратим чували за труповете?

Натовка е, само че да сме срещу наказания против Русия. Как тогава да бъде спрян Владимир Владимирович, който изпрати чеченски полкове, които да унищожават украинци с крясъци Аллах абкар? Да му целунем... ръка? Знае ли госпожа Нинова, на какви задачи изпраща Путин въпросните чеченци от полка „ Изток “ в Сирия, до момента в който тя се просълзява от благополучие, че синът й е в Съединени американски щати, а не в Русия или Украйна?

И изобщо, за кого е предопределено самодейното й шоу? Дали си има вяра, че съумява да прикрие лицемерието?

Германия, Хърватска, Чехия, Англия, Канада, Румъния и доста други изпращат всякаква помощ на Украйна, в това число военна и поддържат глобите против Москва - те простаци и садисти ли са? Тя и бесепарите от нейния кръг ли са най-мъдрите и благородните?

И за двуличието има граници.

Във военно време полковите оркестри са и погребалната команда, която изнася труповете от региона на бойните дейности. Нинова тази роля ли избра за България в сегашната обстановка?

Да беше отишла със служебния мерцедес до границата да види и чуе бежанците от Украйна. Но е заета. Много заета...

Невероятно е по какъв начин сходни хора си имат вяра, че постоянно са прави!

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР