Властта се оказва безсилна пред Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова,

...
Властта се оказва безсилна пред Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова,
Коментари Харесай

Егати държавата: Наглата Мис Силикон, която хвърчи с 250 км/ч по магистралата, дори няма да бъде съдена

Властта се оказва безсилна пред Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова, която сама си пусна видео по какъв начин фучи с 250 километра по автомагистралата. В момента органите на реда не могат да намерят миската, което е необичайно, само че даже и да я открият, ще им е мъчно да потвърдят, че точно тя е била зад кормилото. Видеото единствено по себе си не е доказателство пред съда.



Катрин сама се фука с високосата скорост, която е развила, до момента в който слуша чалга в Мерцедеса си

Освен че не могат да намерят миската джигит, органите на реда не знаят и в коя част на автомагистрала " Тракия " е снимано видеото, в което хубавицата бръмчи с над 250 км/ч. Това е значимо, тъй като според от това, в коя област е осъществено нарушаването, съответната районна прокуратура би трябвало да се самосезира. Понеже това не се знае, прокурорите седят и чакат полицията да направи нещо по въпроса.

Вижте видео по тематиката:

КАТ е главният орган, който сега дири следите на Катрин Йорданова, която през вчерашния ден заключи профила си в Инстаграм. Катаджиите би трябвало да намерят силиконката и да стартират следствие. След това би трябвало да се откри къде тъкмо по Автомагистрала " Тракия " е карала с тази безобразно висока скорост. Тогава ще се намеси полицията, която ще стартира да проверява и да събира доказателства и ще уведоми дадената прокуратура за резултата.

Телефонът на Катрин е изключен, което в допълнение усложнява работата на проверяващите, тъй като не могат да проследят телефона й. Самата силиконка спря да е дейна в обществените мрежи. Въпреки това полицията би трябвало да има способи, по които да откри даден човек, даже и телефонът му да е изключен или да не влиза в обществените мрежи. Миската би трябвало да бъде привикана най-малкото за разпит. Това за момента не се случва, което навежда на мисълта, че е допустимо да се прави вид казусът да се замете под килима.

Има единствено един метод от Катрин да бъде потърсена отговорност за безразсъдното си шофиране, в случай че в действителност тя е зад кормилото. За задачата би трябвало да бъдат прегледани всички камери по автомагистрала " Тракия ". Ако проверяващите извадят шанс и някоя от тях е засякла летящата силиконка, то чак тогава тя може да бъде санкционирана или подведена под наказателна отговорност.

Ако се потвърди кой е бил зад кормилото, глобата може да е към 1600 лева Но тук е допустимо да се приложи не административно наказване, а такова по Наказателния кодекс. В този случай може да се приказва за осъществено закононарушение, тъй като превишението на скоростта е доста огромно. На всичкото от горната страна Катрин даже снима подвизите си на пътя, до момента в който лети с над 250 км/ч. Законът в тези случаи гласи, че човек има ясното схващане, че при такава скорост, над 100 км повече от разрешената, може да стане непоправима пакост. Да отнеме човешки живот или повече от един. Това значи, че Катрин може да търка наровете 2 години в Сливенския затвор, в случай че бъде приета за отговорна и въпросът бъде прегледан в тази светлина, пише  " България Днес ".

Ако историята ни е научила на нещо, то това е, че в такива случаи джигитите се измъкват. Изглежда, че Мис Силикон 2022 също ще мине сред капките, само че има дребна вяра, че ще понесе отговорността за безразсъдните си дейности.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР