Властта през цялото време води монолог с гражданите и институциите,

...
Властта през цялото време води монолог с гражданите и институциите,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Премиерът работи на приципа „Успехът е мой, провалът е общ“

Властта от самото начало води монолог с жителите и институциите, вместо да показва блян към общи старания. Видяхме неявяване на съвещателен съвет по национална сигурност – единственият по конституция консултативен орган, който може да търси спешни решения, с ресурса на всички институции. Това сподели във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ водачът на Евро-атлантическия център за сигурност Цвета Цветанов.

Вижте цялото изявление на Цветан Цветанов тук:

https://www.youtube.com/watch?v=t0O6wx8JOOo&feature=youtu.be

В изявлението Цветанов сподели още:

Успехът е мой, неуспехът е общ – това е правилото на властта.

Вече се намираме в избирателен интервал. Очакват се стабилен популизъм и национал популизъм, всички ще се концентрират върху дребни вътрешни проблеми и междуличностни спорове, а не върху проблематиката на региона, в който се намира страната.

Трябва да благодарим на дребното свободни медии, измежду които е абсолютно и „ Банкеръ “. Статуквото владее останалите.

Хората са обезпокоени, че няма небосвод, няма идея и вяра за нещо по-добро. Очакването е за смяна. Но и носят страха в себе си.

Всъщност ние отсъстваме от огромния спор и огромната политика. При изброяването на страните от план Триморие бяха упоменати прибалтийските републики, Италия и Румъния. България беше пропусната.

Разговарям с хора на възраст сред 24 и 44 години, те желаят да чуят смислени политики, смяна в общуването с високите равнища на държавното ръководство. Народняшкото държание и едноличното ръководство не водят до триумф и разцвет, съгласно тях.

Република, институции, конституция. Парламентарен надзор. Комуникация. Сред тях е думата, която ще формулира новия политически план.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР