Властта подцени ситуацията с медицинските сестри в парламента и днешният

...
Властта подцени ситуацията с медицинските сестри в парламента и днешният
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Властта подцени ситуацията с медицинските сестри. А къде бяха МВР и психолозите им?

Властта подцени обстановката с медицинските сестри в Народното събрание и днешният ефирен екшън е анамнеза на безпомощността и високомерието на ръководещите. Това написа Миролюба Бенатова като коментар за обстановката с рисковия митинг на Бойка Анастасова.

В обява във Facebook Бенатова добавя:

" Къде е Министерство на вътрешните работи, къде са членовете на комисията по опазването на здравето, къде са психолозите от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи?! Цяла нощ безучастие. Не е съществено първият и главен договарящ с дамата на перваза да е публицист и то онлайн. Ситуацията не се е състояла тази заран, с цел да е непредвидимо какво ще се случи.

Допълвам. Сега разбирам, че имало трима психолози. Ако те са дали съвета с гасенето на лампите и гоненето из коридорите на Партийния дом, не знам какво да кажа. Психолозите, водили най-вече и сполучливи договаряния, от дълго време не работят в института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, тъй че очевидно и там има кадрови проблем. "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 8 секунди) Рейтинг: 70101 | Одобрение: 35586 Много от дълго време страната работи само и единствено за личните си ползи, а не за тези на жителите, които й заплащат заплатите. Всичко е обърнато тук в името на интереса на властта. НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР