Властта отново активира футболни агитки и докара неосведомени граждани пред

...
Властта отново активира футболни агитки и докара неосведомени граждани пред
Коментари Харесай

"Това е дъното – агитките и властта в мрачна симбиоза"

Властта още веднъж задейства футболни агитки и докара неосведомени жители пред Висшия правосъден съвет, с цел да поддържат назначението на Иван Гешев за основен прокурор. Заседанието се организира при невиждани до момента ограничения за сигурност, като полицията лимитира напредването на протестиращите против Гешев, сигнализират очевидци от мястото на събитието. Вижте мненията във " Facebook ":

Христо Комарницки, карикатурист:

За Гешев! Това са хората. Това е дъното – агитките и властта в мрачна симбиоза. После англичаните са ви отговорни.

Трябва да призная, че митингът в поддръжка на Гешев е добре проведен. Непрекъснато докарват нови групички, които заменят отиващите си. Преди малко клас гимназисти се изниза в индианска нишка, а на негово място влиза стройна редица братя роми. За Гешев!

Опитвам се да счете какъв брой пари коства днешното зрелище на цирк " България ", само че не съм наясно с цените.

Колко взима един редови подкрепящ Гешев?

Колко - отговорникът по реда на пропускане?

Колко координаторът?

Хилядите мобилизирани служители на реда получават ли изключително възнаграждение?

Иван Червенков:

Да не би сега да тече държавен прелом?! КПП-та, пропусквателен режим, отцепени региони от столицата. Танковете идват ли?

Николай Христов:

Много добре запомнете тази фотография и вида хора на нея, тъй като това идва с Гешев. Това ни чака. Полицията през днешния ден охранява тези от нас, тъй като ние сме терористите, а тези са народът, който е с Гешев против олигархията и престъпността...


© Фейсбук/Димо Гецов

С колкото и огромна пропагандна машина да разполагат, тук не става дума за леко поизкривяване, напудряне и накичване на действителността. Това не може да се покрие и прикрие от никой естествен човек. Освен с големи количества ишиас.

Иначе през днешния ден до входа на Висш съдебен съвет се позволяват единствено хора с спортни екипи. За хората с костюми бяха докарали камионетките за битка с тероризма.

Много мъчно ще разбираем на идващите генерации по какъв начин сме позволили това да се случи на страната...

Български хелзинкски комитет:

Във връзка с информацията, че проведени от придвижване " Боец " стачкуващи, протестиращи против номинирането на Иван Гешев за основен прокурор на Република България и против процедурата по избора му, са били отклонени от полицията, с цел да не показват пред постройката на Висшия правосъден съвет на съображение на това, че там към този момент се провеждала проява в поддръжка на претендента, Българският хелзинкски комитет декларира следното:

Тези дейности на управляващите са в прорез с международноправните стандарти за независимост на спокойно събиране. Провеждането на две или повече мирни събрания на хора едновременно и на едно и също място, даже когато едното е контрадемонстрация по отношение на другото, би трябвало не да бъде предотвратявано, а да бъде обезпечено от управляващите.

Целта на мирните събирания на жителите е да изпратят избрани послания до даден получател. Забраняването на провеждането на такова заседание на обещано място, в обещано време дейно саботира тази цел.

Доколкото контрадемонстрациите са мирни — а законни са единствено мирните събрания — управляващите нямат правото да не разрешават провеждането на което и да е от тях и следва да ръководят тълпите по този начин, че да имат равна опция да споделят посланията си във времето и на мястото, което са намерили за належащо, без да се позволяват физически стълкновения сред тях.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Изборът на нов основен прокурор (111)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР