Властта очевидно е притеснена от планираните протести против кабинета Петков,

...
Властта очевидно е притеснена от планираните протести против кабинета Петков,
Коментари Харесай

Служителите на Байко Рашков за пореден път са монтирали ограждения около сградата на парламента

Властта явно е обезпокоена от плануваните митинги срещу кабинета „ Петков ”, които ще се проведат пред Народното събрание. Служителите на Байко Рашков за следващ път са инсталирали ограждения към постройката на Народното събрание.

Националното придвижване „ Хан Кубрат ” провежда кротичък митинг пред Народното събрание. Недоволството е против появилата се информация за планове за смяна на позицията на България за Република Северна Македония и против инфлацията и скока на цените на горивата и електрическата енергия. Протестът стартира в пространството сред Народното събрание и катедралата „ Свети Александър Невски ”.

От 12:00 часа, още веднъж под прозорците на властта Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг под надпис „ Не предавай Македония ”.

В 17:00 часа пред Народното събрание се провежда и протест на партия „ Възраждане ” с искане за оставка на държавното управление и привикване на предварителни парламентарни избори. А от 18:30 на същото място има митинг в поддръжка на държавното управление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР