Властта не го промени, може би защото преди това не

...
Властта не го промени, може би защото преди това не
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова сензационно за убийството на баща си: Прочетох нещо, което никога не съм виждала!

Властта не го промени, може би тъй като преди този момент не се е занимавал с политика. Той е постоянен човек. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка президента Румен Радев и миналата една година на тази позиция.

Президентът самичък взима решенията. Чува разнообразни отзиви, само че последната дума е негова “, уточни още тя в ефира на bTV.

Йотова разяснява и скандалната Истанбулска спогодба.

„ Знаете ли дано бъдем точни. Аз няма да разясня господин Константинов, не съм го назначила за представител, с цел да изопачава думите ми. Така става, когато един подобен значим документ не се подлага на никаква полемика “, счита още тя.

„ Тази спогодба е против насилието. Аз няма да приказвам за нея като Истанбулска спогодба, а ще приказвам с вярното ѝ име – Конвенция против насилието. Подкрепям предлагането на Българска социалистическа партия. Нека има референдум За себе си мога да ви кажа, че нито за секунда нямам двоен стандарт “, съобщи тя и загатна, че има подобен при нейни сътрудници.

„ Кой е в парламентарната делегация от съвета на Европа и кой по какъв начин гласоподава. Направете инспекция известно е кой е в състава на нашата парламентарна делегация към асамблеята на съвета на Европа “, съобщи вицепрезидентът.

По думите ѝ всички страни, които са подкрепили конвенцията имат своите запаси. Тя даде за образец Полша. „ В Полша към този момент работи тази спогодба, само че в границите на полската конституция “.

Тя направи изповед и какво се е случило, когато благосклонност от нея е изискал килърът на татко ѝ.

Опитах се, само че в първите страници прочетох някои неща, и по тази причина помолих президента да се занимае с тоя случай по изключение.

„ Всъщност прочетох последните думи на татко ми, които в никакъв случай не съм виждала преди този момент. С ясното схващане, че живота му приключва неговото посланието към мен и и сестра ми “, разкри Йотова.

Припомняме, че преди 15 години през 2003 година, бащата на Йотова - кмета на Сливница доктор Марин Тодоров беше атакуван с нож във влака София - Драгоман от 74-годишния Илия Стоянов от Сливница. Той го пробол неколкократно с нож и избягал, след търсене полицията го залови. Кметът бе настанен в " Пирогов " с тежки рани в гърдите и корема, сърцето му не устоя траялата над 3 ч интервенция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР