Властта на руския президент Владимир Путин трябва да бъде отслабена

...
Властта на руския президент Владимир Путин трябва да бъде отслабена
Коментари Харесай

Германия зове за унищожаване на властта на Путин

Властта на съветския президент Владимир Путин би трябвало да бъде отслабена и в последна сметка унищожена. За това прикани немският вицеканцлер и министър на стопанската система Роберт Хабек, представен от " Ройтерс ".

Той акцентира, че би трябвало да се направи всичко допустимо за постигането на тази цел.

Хабек обаче се опълчи на апелите за неотложно прекъсване на вноса на сила от Русия, уточнявайки: " Когато можем да кажем за петрола и газа, че имаме обезпечени вериги за доставки, тогава можем да предприемем идната стъпка ".

В началото на месеца Хабек съобщи, че Германия ще би трябвало да резервира въглищните си централи като запас и даже е допустимо да ги остави да работят при положение изцяло прекъсване на газовите доставки от Русия. Това изказване пристигна на фона на покачването на цената на природния газ с спомагателни 15% и доближи до 1600 $ за хиляда кубически метра.

Към момента обаче Русия не демонстрира признаци да възнамерява понижаване или прекъсване на доставките на природен газ и даже по време на нашествието преносът на газ през Украйна освен не е намалял, само че даже се е нараснал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР