Властта има нужда от нов тип управление и нова формула.

...
Властта има нужда от нов тип управление и нова формула.
Коментари Харесай

Партийните декларации в парламента: критики, похвали и призив за нов ти управление

Властта има потребност от нов вид ръководство и нова формула . Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада. В началото на новата пленарна сесия всички групи излязоха с заявления.

Очаквано декларациите на парламентарните сили започнаха с тази на ръководещите.

Лидерът на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов употребява случая, с цел да разяснява за следващ път президента Румен Радев: „ Да се желае повече светлина и бистрота сега, когато страната ни е под прожекторите на европейските водачи и институции, е израз на политическа некомпетентност. Прожекторите са включени, господин президент. Наложително е не това да призовавате към светлина, а да се опитате да видите забележимото, че България върви в вярната посока и че институциите ни се борят за публично доверие с каузи, а не с деструктивни внушения. Големите упоритости постоянно се раждат от огромните комплекси! А у нас е задоволително ярко, господин президент, с цел да се вижда всичко това ".
 Народно заседание БГНЕС
След това ръководещите се похвалиха с постигнатото през последната година. За да срещнат още веднъж предстоящите рецензии на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , която уточни, че има редица проблеми в страната: " Има един, който никой не желае да произнесе на глас и да стартираме да го решаваме. За нас от няколко години той се споделя паралелна страна. За президента Радев е тъмнината. Онази мрачевина, в която стоят тези паралелни фигури, които дърпат конците на страната. Имаме една публична страна, едни публични институции, и едни откъм гърба, които командват формалните, които купуват формалните ".
 Народно заседание БГНЕС
След задачите на Българска социалистическа партия пристигна ред на Движение за права и свободи . „ Визията за ръководство би трябвало да включва визия за промените и задачата на промените, както и за средствата и инструментариума за реализиране на задачите. Този метод изисква нов вид ръководство и нова формула “, съобщи водачът на Движението Мустафа Карадай ъ.
 Народно заседание БГНЕС
От Патриотичния фронт подчертаха българското европредседателство, което вървяло „ ослепително ”.

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пък употребява трибуната, с цел да каже, че има двама водачи - той и Бойко Борисов .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР