Властта е временна, дори и най-дълго управлявалият притежава власт до

...
Властта е временна, дори и най-дълго управлявалият притежава власт до
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Властта е временна, последствията от глупавите управленски решения - трайни

" Властта е краткотрайна, даже и най-дълго управлявалият има власт до време. Последствията от глупавите управнически решения обаче са трайни и труднозаличими " - с тези думи министър председателят Гълъб Донев се обърна към министрите в служебния кабинет преди съвещанието на Министерския съвет.

„ Преди четири месеца се заклехме да съблюдаваме Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се ръководим от ползите на народа. Тогава желаех от вас работа на 100% и умни решения. Четири месеца по-късно нищо не се е трансформирало в упованията ми ”, добави министър-председателят.

Донев изясни, че съвещанието на кабинета ще стартира с разискване на решение, което ще обезпечи еднократна помощ за отопление в размер на 300 лева за още 50 000 български фамилии.

От помощта ще могат да се възползват фамилиите на деца с трайни увреждания, деца без право на наследствена пенсия от умрял родител, деца сираци, хора с увреждания, потърпевши от пожари и наводнения през 2022 година, както и подпомагани от страната ветерани от войните, военноинвалиди и военнопострадали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР