"Властта е стабилна, защото е стабилна и България", каза председателят

...
"Властта е стабилна, защото е стабилна и България", каза председателят
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Властта е стабилна, защото е стабилна и България

"Властта е постоянна, тъй като е постоянна и България ", сподели ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила по Българска национална телевизия.

"Българските жители би трябвало да са спокойни, тъй като властта е постоянна. Някой се пробва да основава чувството че лодката се клати ", сподели още депутатът от ГЕРБ във връзка на свадите с НДК, някогашния депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, насилието в София и Пловдив.

"Не всичко е цветя и рози. Има проблеми, които би трябвало да се вземат решение. Въпросът е Народното събрание да работи по дневния ред на жителите ", разяснява още Главчев. "Парламентът би трябвало да работи по-близо до дневния ред на обществото, само че това е проблем освен на българския, само че и на европейските парламенти ", уточни още ръководителят на Народно събрание.

Главчев също изрази вярата си, че предложенията на ГЕРБ в пленарната зала за българското председателство на Европейския съюз ще бъдат признати с консенсус от всички парламентарни групи, както те постъпиха с декларацията за Македония и избирането на новия шеф на Националната здравноосигурителна каса Камен Плочев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР