Властта е по-сладка от любовта, казват старите хора в Родопите.

...
Властта е по-сладка от любовта, казват старите хора в Родопите.
Коментари Харесай

Кога пием повече - преди или след изборите?

Властта е по-сладка от любовта, споделят старите хора в Родопите. А има ли по-сладко от алкохола?! Теоретично на избори се пие по-малко поради възбраните за продажба алкохол в изборния ден и в деня за размисъл. Тук всяка община работи с друга скорост обаче.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 863
Ако при започване на прехода притежателите на магазинчета за алкохол били предупреждавани устно, само че се и подписвали, че ще преценяват със заповедта, през днешния ден това не е по този начин.

Да честват или да удавят тъгата в чаша се готвеха хората до момента в който на доктрина трябваше да размишляват.  Във вчерашния ден екипът на БНР срещна единствено един “почерпил се “, само че той отхвърли коментар . Пропиваме ли се около изборите?

В предизборния ден и в деня на балотажа търговци на алкохол настояват, че никой не е минал да ги предизвести, че не би трябвало да продават спиртни питиета.

“Никой не е минавал, никой не е споделил, никой не е купил! Винаги се споделя, че преди изборите не би трябвало да се купува алкохол и хората към този момент привикнаха “, споделя уверено търговец.

“Българинът пие повече след изборите, който е победител – черпи, другите страдат “, майтапи се една от дамите. 

“Хората пият по една ракия, с цел да добият някакво въодушевление. Никой не се вълнува към този момент от изборите, алкохолът си върви, който си пие си пие, без значение дали се продава, или си го е купил преди седмица “, разясняват, смеейки се, други участници в диалога.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР