Властите все още издирват затворник от затвора в Айдахо, привърженик

...
Властите все още издирват затворник от затвора в Айдахо, привърженик
Коментари Харесай

Избягал затворник от затвора в Айдахо, привърженик на превъзходството на бялата раса, и негов съучастник все още са на свобода след засада в болница в Айдахо

Властите към момента търсят пандизчия от пандиза в Айдахо, последовател на превъзходството на бялата раса, и съизвършител, които са избягали, откакто съучастникът е прострелял и ранил поправителните чиновници, до момента в който са транспортирали пандизчията от болница в Бойзи, съгласно полицията.

Полицията сподели, че Никълъс Умфенор е обвинен, че е прострелял двама поправителни чиновници по време на засада в сряда в колата за спешна помощ на Регионалния медицински център Сейнт Алфонсус. Издадена е заповед с гаранция от 2 милиона $ за ареста му по две обвинявания за побой с утежняващи условия против органите на реда и едно обвиняване за подкрепяне и съучастничество в бягство, сподели полицията.

Той и пандизчията Скайлър Мийд са потеглили по-рано Сряда след стрелбата в сива Хонда Сивик 2020 година с номера на Айдахо. Не е известно къде са или накъде са се насочили, сподели полицията в сряда вечерта.

Трима поправителни чиновници са били простреляни и ранени по време на нападението - двама се допуска, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР