Властите във Волгоград вярват, че могат да усмирят с благи

...
Властите във Волгоград вярват, че могат да усмирят с благи
Коментари Харесай

Ще усмиряват с добро английските хулигани

Властите във Волгоград имат вяра, че могат да усмирят с благи думи британските почитатели, които към този момент се струпват в града за първия мач на „ Трите лъва “ с Тунис през днешния ден. Кметът Андрей Косолапов не чака проблеми от островните хулигани, макар че на европейското във Франция преди 2 години имаше тежки конфликти сред тях и съветската агитка.

„ Няма да взимаме изключителни ограничения, тъй като методът на работа на органите на реда е изцяло конкретизиран – съобщи кметът. – Англичаните са рискови единствено във враждебна среда, а тук е празник. Очаквам единствено усмивки, танци и песни. “

Присъствието на британските почитатели обаче води до цялостна ликвидация на билетите. Така няма заплаха да се повтори неуспехът от втория ден на шампионата, когато Уругвай и Египет играха пред полупразни трибуни в Екатеринбург. Официално на стадиона е имало 27 015 фенове, а от ФИФА оповестиха, че съвсем всички билети за 33-хилядната сцена са били разпродадени. „ Направихме разбор на посещаемостта и можем да потвърдим, че съществуването на празни места е поради неявяването на избрани фенове от всички групи клиенти “, изясни загадъчно пресслужбата на федерацията.

Следващият мач в далечния град под Урал е в четвъртък сред Франция и Перу.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР