Властите във Волгоград обявиха, че са започнали масирано пръскане с

...
Властите във Волгоград обявиха, че са започнали масирано пръскане с
Коментари Харесай

Във Волгоград борят насекомите с ванилия

Властите във Волгоград оповестиха, че са почнали масирано напръскване с ванилия поради големите количества комари и други инсекти, които вършат провеждането на срещите от международното състезание по футбол в града повече от кошмарни.

Играчите на Англия и Тунис едвам съумяха да се оправят с ятата от инсекти, а на сходна офанзива бяха подложени и футболистите на Исландия и Нигерия. Според съветските управляващи разпръснатата ванилия ще бъде задоволителна, с цел да се спрат комарите, които гнездят до река Волга, която се намира тъкмо до стадиона.

Волгоград е призрачен сън и за почитателите, които към този момент не желаят да стъпят в региона. Двама последователи на Тунис претърпяли същински призрачен сън след мача против “трите лъва”.

“Бяхме си приготвили спални чували, в които да спим в близкия парк – споделя Мохамад Ал Тагир. – Цяла нощ не успяхме да мигнем. Сутринта имахме обриви. Скочихме в река Волга, с цел да се облекчим. Добре, че тимът ни няма повече мачове в този град.”

Алфред Финбоясон от отбора на Исландия пък се пошегува, като разгласява собствен колаж с облекло, което счита да носи за дуелите във Волгоград.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР