Властите в Украйна извършват претърсвания на представители на щаба на

...
Властите в Украйна извършват претърсвания на представители на щаба на
Коментари Харесай

Властите в Украйна претърсват представители на изборния щаб на Тимошенко

Властите в Украйна правят претърсвания на представители на щаба на претендента за президент на Украйна и водача на партия " Баткивщина " Юлия Тимошенко в няколко области.

Акцията е позволена от областен съд на Киев в границите на произвеждане по член 255 от Наказателния кодекс - основаване на незаконна организация , оповестява ТАСС.

Претърсвания се правят в седем района на страната . В същото време, обява на изданието " Ляв бряг " цитира Виталий Рябцев , акредитиран представител на Тимошенко в Запорожие: " Сутринта стартира с претършуване . Служителите на регионалната прокуратура в Запорожие и СБУ организират всеобщи претърсвания на доброволците на Юлия Тимошенко . Аз като поддръжник на претендента в 75-я регион отидох на мястото на събитията ".
 Тимошенко упрекна президента Порошенко, че купува гласове
Тимошенко упрекна президента Порошенко, че купува гласове

Предлагани са били по 37 $ за изборите на 31 март

В същото време, правосъдният състав на шестия административен апелативен съд на Киев отхвърля да удовлетвори административната тъжба на Тимошенко против настоящия президент Петро Порошенко , по отношение на нарушавания на предизборната му акция , оповестява пресслужбата на съда.

" Съдебната комисия отхвърли изцяло да извърши административната рекламация на Тимошенко ", се споделя в изказване на съда.

По-специално в отчета на съда се споделя, че съгласно Тимошенко, Порошенко е приказвал на 14 февруари в Харков във връзка 85-годишнината от основаването на " Турбоатом " АД и е провеждал акция за себе си като претендент за президент , като афишира спомагателни цели и обособени резюмета от изборната си стратегия.

От своя страна представителят на Порошенко поддържа позицията си с обстоятелството , че пътуването на Порошенко към Харковския район е планувано авансово и по време на неговото изявление той е работил като президент, а не като претендент за тази позиция.

На забележката, че някои телевизионни канали излъчват речта на Порошенко гратис , съдът отбелязва, че медиите имат право да вземат решение в каква форма да покриват работните пътувания на президента .
 Комик води в допитванията за президентските избори в Украйна
Комик води в допитванията за президентските избори в Украйна

Явно и на украинците са ми " додеяли " старите политически лица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР