Властите в ще започнат по-късно този месец да отварят музеите

...
Властите в ще започнат по-късно този месец да отварят музеите
Коментари Харесай

На входовете на зоопарковете в Нидерландия ще се предлагат тестове за коронавирус

Властите в ще стартират по-късно този месец да отварят музеите и зоопарковете, като на входовете ще се оферират проби за ковид . Това разгласи здравното министерство на страната, оповестява " Дарик ". Съгласно настоящите в този момент ограничения е неразрешено на обществени места да се събират повече от двама души. Ресторантите могат да обслужват клиенти единствено на открито. Има и вечерен час.
Нидерландската футболна асоциация заяви, че на мачовете от първа и втора лига от шампионата на 23-25 април ще бъде пускана аудитория . Планирани са един концерт и друго всеобщо спортно мероприятие. Желаещите да участват ще би трябвало да показват на входа негативен резултат от бърз тест за ковид.
 Задържаха 30 души за неспазване на отдалеченост на митинг против ограниченията в Нидерландия Задържаха 30 души за неспазване на отдалеченост на митинг против ограниченията в Нидерландия
Нидерландската полиция разпръсна събралото се голям брой в Амстердам, с цел да предотврати проява против карантинните ограничения, въведени...
От средата на декември в кралството бе наложена строга карантина, а от 23-ти януари влезе в действие и вечерен час. В началото на март някои ограничения бяха отслабени - отвориха порти учебните заведения за началния и междинния курс, салоните за хубост, както и магазините за артикули не от първа нужда при някои ограничавания.
Новите случаи с ковид в страната са намалели със 7 на 100 през миналата седмица, когато броят им е бил 48 000, заяви Институтът за опазване на здравето и околна среда. Следващите дни ще покажат дали това ще се окаже позитивна наклонност, се споделя в известието. Намаляват новите случаи във всички възрастови групи. През предходната седмица новозаразените са били 276 на 100 000 поданици.
Но ситуацията в лечебните заведения не е толкоз удобно. През предходната седмица са били приети в болница единствено 3% по-малко от миналата, а броят на настанените в интензивни отделения се е нараснал с 19 на 100, сочат данните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР