Властите в Севиля са сериозно обезпокоени от интереса, който предизвиква

...
Властите в Севиля са сериозно обезпокоени от интереса, който предизвиква
Коментари Харесай

Над 150 000 хиляди фенове на Рейнджърс и Айнтрахт заляха Севиля, стадионът побира 40 000

Властите в Севиля са съществено обезпокоени от интереса, който провокира финала на Лига Европа сред Айнтрахт Франкфурт и Рейнджърс. През сезона се потвърди, че двата отбора имат извънредно съществени и многочислени агитки.

В момента в столицата на Андалусия са се изсипали над 150 000 души, подкрепящи двата отбора. Шотландците имат съществено преимущество в броя – 100 000:50 000. Не е напълно ясно и къде спят ентусиастите, много от тях го вършат на земята или в коли.

Всеки един от клубовете е получил по 10 000 билета за свои последователи. Капацитетът на стадиона, който ще одобри финала – " Рамон Санчес Писхуан " е 42 000, а над 20 000 билета са пуснати за неутрални почитатели, като най-вероятно от дълго време са изкупени от последователи на Рейнджърс и Айнтрахт.

Ръководителите на локално равнище в града към този момент са взели нужните ограничения, с цел да не се стига до неприятни конфликти, като за почитателите на тимовете са основани две обособени зони, разграничени от над 5 километра.

За похлупак на всичко - температурите в Севиля бележат рекордни равнища и постоянно градусите надвишават 40 по Целзий, което основава спомагателни проблеми за привикналите на сензитивно по-ниски равнища шотландци и немци.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР