Властите в североизточна Джорджия предупреждават жителите да се пазят от

...
Властите в североизточна Джорджия предупреждават жителите да се пазят от
Коментари Харесай

Полицията в Джорджия предупреждава за „агресивен“ рис, който все още е на свобода след четири отделни атаки, оставили двама млади и две кучета ранени

Властите в североизточна Джорджия предизвестяват жителите да се пазят от „ нападателен “ рис, който към момента е на независимост, откакто атакува малко дете, младеж и две кучета в обособени произшествия в края на предходната седмица.

Пожарната избавителна работа на окръг Огълторп отговори на позвънявания в петък на рис в Уинтървил, дребна общественост тъкмо до Атина.

Атаките са включвали 3-годишно момиче и младеж, които са играели отвън домовете си по време на случаите, съгласно Fire Rescue на окръг Огълторп. Домовете на жертвите са на по-малко от четвърт миля един от различен.

И двамата са с пострадвания, без заплаха за живота, оповестиха от ведомството. 3-годишното дете е с захапване по гърба и фрактура на пръст. Тя е превозена в локална болница за лекуване от незабавна помощ.

Властите не можаха да дадат спомагателна информация за пострадванията или положението на младежа.

Отделът сподели, че две кучета също са били нападнати към същия регион ден по-рано. Състоянието на кучетата е незнайно.

Властите споделят, че не знаят дали рисът е бяс или не. И двете деца са получили ваксина против бяс, съгласно отдела.

Не са осъществени спомагателни офанзиви в региона, само че рисът остава на независимост, споделиха от отдела.

Департаментът издаде предизвестие към жителите в обява във Фейсбук: „ Ако живеете в този регион, ви молим да внимавате за обкръжението си и да наблюдавате деликатно децата си, когато са на открито. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР