Властите в Северна Корея трябва да направят подобряването на условията

...
Властите в Северна Корея трябва да направят подобряването на условията
Коментари Харесай

Говори Ким! Лидерът иска охолен живот за севернокорейците

Властите в Северна Корея би трябвало да създадат подобряването на изискванията на живот на жителите един от своите цели. Лидерът на страната Ким Чен-ун даде това предписание по време на тирада, отбелязваща 76-ата годишнина от основаването на ръководещата Корейска работническа партия, отбелязва АП.

Агенцията цитира формалната организация на Пхенян.

Ким Чен-ун също по този начин означи, че партийните чиновници " постоянно би трябвало да вземат поради дали техните дейности нарушават ползите на хората и предизвикват ли им неудобства ".

Държавният глава акцентира, че партията към момента е решена дейно да разпространява петгодишния проект за развиване на националната стопанска система, обрисуван на партийния конгрес през януари, призовавайки за бързо решение на проблемите с обезпечаването на жители с храна и жилище.

В речта си Ким Чен-ун приказва и за главните стадии в построяването на партията през последното десетилетие.

Ким Чен-ун не загатна за връзките на Пхенян с Южна Корея и Съединени американски щати. За първи път от идването си на власт в края на 2011 година той произнесе тирада по случай годишнината от основаването на комунистическата партия.

На 10 октомври Северна Корея означи 76 години от основаването на ръководещата партия без боен церемониал или друга проява на мощ. Вестниците разгласиха няколко публикации, отдадени на заслугите на партията и Ким Чен-ун за страната и хората.

Официозът " Нодон синмун " в публицистична публикация прикани жителите да се активизират в поддръжка на водача, описвайки неговите старания за решение на икономическите проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР