Властите в САЩ обявиха нови правила за влизане с въздушен

...
Властите в САЩ обявиха нови правила за влизане с въздушен
Коментари Харесай

Нови правила за влизане с въздушен паспорт в САЩ

Властите в Съединени американски щати оповестиха нови правила за влизане с въздушен превоз в страната, считано от 8 ноември.

По информация на посолството ни във Вашингтон всички задгранични жители, които идват по въздух, ще е належащо да бъдат изцяло имунизирани против Covid-19. Сертификатът за цялостна имунизация би трябвало да бъде показан още преди качването на борда на самолета. Пътниците ще би трябвало да показват на самолетната компания преди излитането и отрицателен резултат от PCR или антигенен тест.

Децата и младежите от две до 18-годишна възраст би трябвало да имат единствено документ с негативен резултат от проучване.

Сред освободените от условието за имунизация са и притежателите на някои типове визи, както и чиновниците на Организация на обединените нации. Те обаче би трябвало да показват на самолетната компания тест, както и доказателства за планувано тестване и за обезпечено място на карантиниране след идването си в Съединените щати.

В случай че престоят им ще бъде повече от два месеца, те са длъжни да показват и доказателства за планувана в 60-дневен период от идването им имунизация.

Не се изисква документ за имунизация и от хората, които не могат да бъдат имунизирани заради медицински противопоказания или идват от страни с справедлив дефицит на ваксини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР