Властите в Русия подготвят още 200 000 военни, които да

...
Властите в Русия подготвят още 200 000 военни, които да
Коментари Харесай

Украйна: Русия подготвя още 200 000 военни

" Властите в Русия приготвят още 200 000 военни, които да изпрати против нашата страна ", това сподели главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валерий Залужний в обстойно изявление за английското списание " Икономист ".

" Руската готовност сработи. Твърденията, че страната има проблеми с този развой и че призованите мъже няма да водят война са погрешни. Тези мъже ще водят война. Царят им даде заповед – те я извършват ", добави военният.

" Може мобилизираните съветски жители и да не са добре подготвени и да нямат съответно по отношение на изискванията съоръжение, само че въпреки всичко те са проблем за нас ", сподели Залужний.



По думите на високопоставения боен: Не се изключва нова огромна съветска атака против Украйна. През януари или по-скоро напролет силите Москва може да стартират нова огромна офанзива. От изток (така наречените Донецка и Луганска републики), от юг (окупирания през 2014 година полуостров Крим) и от Беларус (северната съседка на Украйна). Ние не изключваме съветските сили да подхващат и втори опит за завладяване на Киев.

На въпрос дали ВСУ възнамеряват спомагателна готовност Залужний отговори негативно. " Ние имаме задоволително хора, само че са ни нужни оръжия, муниции и техника ", акцентира той.
ТЕМА преди 4 часа 897 преди 5 часа 1784 преди 1 ден 994
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР