Властите в решиха днес да въведат полицейски час от 22

...
Властите в решиха днес да въведат полицейски час от 22
Коментари Харесай

Полицейски час в Брюксел, магазините ще затварят в 20 часа

Властите в взеха решение през днешния ден да вкарат полицейски час от 22 ч. в района и разпоредиха магазините да затварят в 20 ч., оповестява btv. Мерките се взимат, с цел да се спре разпространяването на в региона.
От понеделник се не разрешават културните и спортните действия, разгласи през днешния ден министър председателят на Брюкселския регион Руди Верворт, представен от Агенция Франс Прес.
 В Брюксел се пробват да спасят питейните заведения В Брюксел се пробват да спасят питейните заведения
Във връзка с възходящия брой инфектирани с ковид и съответните противоепидемични ограничения питейните заведения на цялата територия на Брюксел отно...
Тези нови ограничавания се прибавят към признатите в петък от държавното управление за цялата страна и към ограниченията, оповестени от Валония, франкофонския регион на страната, който е мощно обиден от пандемията. " Положението е доста съществено ", съобщи Верворт на конференция.
Населението на Брюксел е 1,2 милиона души и в града се намират централите на европейските институции и на НАТО. Мерките, които бяха оповестени през днешния ден, ще се ползват и за чиновниците на интернационалните институции, посочи Агенция Франс Прес.
Ще се оправим, единствено в случай че взетите през днешния ден решения бъдат изпълнявани от популацията, акцентира Верворт.
Резултатите от ограниченията ще станат ясно след 10 до 15 дни, прецизираха брюкселските управляващи.
 Брюксел затваря обществените домове като мярка против COVID-19 Брюксел затваря обществените домове като мярка против COVID-19
Властите в Брюксел са решили до второ разпореждане да затворят обществените домове и да забранят уличната проституция, оповестиха локални медии...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР