Властите в региона са уверени, че ситуацията ескалира. Подробности за

...
Властите в региона са уверени, че ситуацията ескалира. Подробности за
Коментари Харесай

Иран може да атакува Израел в рамките на следващия ден, съобщи Fox News, позовавайки се на свои източници

Властите в района са уверени, че обстановката ескалира. Подробности за това по какъв начин тъкмо ще бъде нанесен ударът обаче не се разкриват, оповестява ТАСС.

По-рано Техеран заяви , че отговорът му на дейностите на израелската страна ще бъде заслужен и корав.

Изострянето стартира след гибелта на ръководителя на Политбюро на палестинското придвижване Хамас Исмаил Ханийе. Оказало се, че той е бил убит  от снаряд с дребен обхват с бойна глава, тежаща към седем кг. Освен това иранското разузнаване  заяви , че ръководителят на Политбюро на Хамас е бил погубен с разрешението на Съединените щати.

Превод: ПИ

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4147Проф. Захари Захариев: Китай залага основите на нов модел на икономическо и научно-техническо развитиеАлтернативен Поглед4508Н.Пр. Виктор Темирбаев: България е благонадежден другар и сътрудник на Казахстан в Югоизточна ЕвропаАлтернативен Поглед21866Проф. Захари Захариев: След 1989 година в България има пълзяща деградацияАлтернативен Поглед36741Доц. Валентин Вацев: Светът със спотаен мирис чака резултати от изборите в САЩАлтернативен Поглед60253Доц. Валентин Вацев: Нахлуването в Курска област от страна на ВСУ е неуспех на съветското разузнаванеАлтернативен Поглед105076Проф. Дарина Григорова: В Украйна се сътвориха две народи, които са антагонисти като историческа памет, полезности и отношение към РусияАлтернативен Поглед92588Проф. Искра Баева: Деветдесета година за България - пиянството на един народ Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР