Властите в региона на Неапол втвърдиха мерки за борба с

...
Властите в региона на Неапол втвърдиха мерки за борба с
Коментари Харесай

Неапол втвърди мерките срещу Covid-19

Властите в района на Неапол втвърдиха ограничения за битка с ковид и към този момент в южната италианска област Кампания се вкарва санкция от 1000 евро, в случай че не се носят маски на закрито, съобщи Франс прес.

Италианските медии оповестиха през днешния ден, че първите санкции от 1000 евро са наложени през вчерашния ден на трима притежатели на публични заведения в Салерно, измежду които бар и фризьорски салон. Полицаите открили, че там не се съблюдава задължението да се носят маски.

" Ако нашите съграждани мислят, че казусът е решен, това значи до няколко седмици да се върнем към твърдите изключителни ограничения ", предизвести губернаторът на Кампания Винченцо де Лука.

Според новата разпоредба транспортните оператори са длъжни да отхвърлят достъпа на пасажери без маски. Ако към този момент са се качили, те би трябвало да бъдат глобени и поканени да слязат неотложно или при първа опция. Ако откажат, рейсът или влакът ще бъдат блокирани и ще бъдат извикани силите на реда.

" Ако нарушаването е осъществено в границите на комерсиална активност (от търговец или негови служители), компанията може да бъде глобена с изключение на с 1000 евро санкция и със затваряне от 5 до 30 дни. В случай на наново нарушаване наказването се удвоява.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР